E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA klassikale videotraining

in1keerVCA.nl heeft de oplossing voor het geven van de Nederlandse klassikale VCA trainingen met inachtneming van alle veiligheidseisen in verband met het Covid19 virus. U kunt onze klassikale VCA in 1 dag cursus nu gewoon thuis volgen met uw telefoon, laptop of tablet. Als u een camara en een speaker heeft kunt u net zoals in het klaslokaal gewoon onze instructeur zien en met hem comminuceren.

Lees verder onder de datums

Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Ook de VCA online video training volgen?

Wij zijn er van overtuigd dat dit de toekomst is. Hiermee beperken we de tijd dat u fysiek bij elkaar moet zijn tot max 75 minuten. De dagcursus zelf volgt u thuis of op uw werk. U krijgt van ons de inloggevens bij uw bestelling en op cursusdag kunt u hiermee deelnemen met uw smartphone, tablet, laptop of PC aan de online VCA videocursus. Met de chat kunt u vragen stellen maar dit kan ook mondeling aan de instructeur. Net als in het klaslokaal zal de instructeur die aansturen zodat niet iedereen door elkaar gaat praten. De enige voorwaarde is dat u geluid kunt horen. Een microfoon en webcam is meegenomen maar niet perse noodzakelijk.

Deze online VCA videocursus is zowel voor VCA Basis, VCA VOL enn VCU VIL. Deze cursussen worden net als bij de gewone klassikale cursussen gemengd gegeven.

Gratis herexamen

Boekt u een online VCA video cursus dan krijgt u hierbij altijd een gratis e-learning. Heeft u de e-learning helemaal afgerond (circa 2 uur) en de online VCA video cursus helemaal gevolgd dan krijgt u van ons een gratis VCA herexamen als u niet in 1 keer slaagt!

Het VCA examen

Tijdens het boeken van de klassikale VCA videotraining kunt u gelijk het examen boeken op 1 van onze locaties in Nederland. Ook hier worden alle veiligheidsmaatregelen die vanuit het RIVM worden opgelegd strikt in acht genomen en zullen er kleine groepen tegelijk examen doen.

Voor de examenkandidaten betekend dit:

  • Heb je ziekteverschijnselen en milde verkoudsheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten of verhoging tot 38°C of koorts blijf dan thuis en verzet gratis het het examen. Komt u toch dan wordt u geweigerd en moet u een nieuw examen boeken!
  • Nadat u het examen heeft afgerond moet u onmiddelijk het gebouw verlaten. U mag niet binnen wachten op mede collega's.
  • Houdt minimaal 1,5 mtr afstand van uw mede examenkandidaten.
  • Kandidaten die instructies van de examinator niet opvolgen worden geweigerd en kunnen geen examen meer doen.

 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina