Veelgemaakte fouten bij het VCA-examen

Het VCA-examen zit vol met lastige vragen. Om te voorkomen dat u de fouten maakt die veel cursisten maken, behandelen wij hier een aantal veelgemaakte fouten.

15 jan 2018 Tips voor het VCA-examen

Veiligheidsplichten van de werkgever

Werknemers zijn verplicht een aantal veiligheidsvoorschriften na te leven. Werkgevers hebben echter ook plichten op dit gebied. Wat zijn deze plichten?

8 jan 2018 Algemeen

Vraag 3: Wat is VCA-Groen?

Werkt u in de groensector en hebt u een Basis-VCA-diploma nodig? Dan kunt u ook een VCA-Groen-examen doen. Lees hier wat het VCA-Groen-diploma is.

18 dec 2017 Veelgestelde vragen

1-op-1-VCA-training

Sinds kort biedt In1keerVCA.nl een 1-op-1-VCA-training aan voor mensen die moeite hebben met het examen of met het leren voor het examen door bijvoorbeeld dyslexie.

11 dec 2017 Algemeen

Hoe ziet een cursusdag eruit?

Hebt u een VCA-cursus bij ons geboekt of bent u gewoon benieuwd hoe onze cursusdag verloopt? Bekijk dan hier het programma.

27 nov 2017 Dagcursus

De gevarendiamant

De gevarendiamant geeft de risico’s aan voor chemische stoffen. Lees hier waar alle vlakken van de gevarendiamant precies voor staan zodat u ermee kunt werken.

20 nov 2017 Tips voor het VCA-examen

Vraag 1: Is VCA internationaal geldig?

In welke landen is het Nederlandse VCA-diploma geldig? Waar kan ik met mijn Nederlandse VCA-diploma aan het werk gaan? Lees het in deze blog.

30 okt 2017 Veelgestelde vragen

Borden bij het VCA-examen

Wil je makkelijk punten scoren tijdens het VCA-examen? Leer dan alle borden uit je hoofd. Zie hier alle belangrijke borden.

26 okt 2017 Tips voor het VCA-examen

Tips om je examen goed te maken

Per 1 september 2017 zijn de VCA-examens moeilijker geworden. Als je wilt slagen, is het dus belangrijk op goed voorbereid te zijn op het examen. Daarom geven wij enkele tips.

25 okt 2017 Tips voor het VCA-examen