Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor in1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Direct boeken: zoek een cursus

Zoek cursus

Slagingspercentage landelijk VCA Basis 69%

Slagingspercentage in1keerVCA.nl 87%

VCA Basis

Wat is VCA?

Het VCA-certificaat wordt steeds vaker als voorwaarde gesteld door opdrachtgevers. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is niet alleen een checklist, het is een uitgebreid programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheerssysteem. VCA-Basis bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Voor wie is het VCA-Basis certificaat?

Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een VCA basis diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt. Wanneer u geen leidinggevende functie vervult of wanneer u niet actief bent als ZZP-er, dan is een VCA Basis certificaat voldoende. Volg een dagcursus en doe dezelfde dag nog examen! Deze worden op diverse locaties in Nederland gegeven. Benieuwd naar een trainingslocatie in de buurt? Bekijk alle trainingslocaties en boek vandaag nog een cursus! Geen tijd om een intensieve trainingsdag te volgen? Doe de VCA Basis cursus e-learning en haal het examen in uw eigen tijd.

Cursus boeken bij In1keerVCA.nl

Bij In1keerVCA.nl vindt u een uitgebreid aanbod cursussen om het VCA-Basis diploma te behalen. Zo kunt u kiezen voor een VCA Basis dagcursus waarbij u diezelfde dag nog het examen kunt doen. Of kies voor de VCA Basis cursus e-learning zodat u in uw eigen tijd kunt studeren. Bekijk het gehele aanbod hierboven en boek gemakkelijk de cursus online. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven met hoeveel personen, op welke locatie en op welke datum u de cursus wilt volgen. Boek gemakkelijk en snel online de gewenste cursus en haal binnen één dag uw VCA-Basis diploma!

Waarom VCA bij In1keerVCA.nl?

  • Intensieve trainingsdag door een deskundige instructeur
  • Dezelfde dag nog het examen en direct de uitslag
  • Examen mogelijk in andere talen, waaronder Engels, Duits, Frans, Pools, Portugees, Turks, Hongaars, Italiaans, Spaans, Roemeens en Slowaaks

Boek een cursus en haal het VCA-Basis certificaat in één dag!