Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor in1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Direct boeken: zoek een cursus

Zoek cursus

Slagingspercentage landelijk VCA Basis 69%

Slagingspercentage in1keerVCA.nl 87%

VCA-VOL

Wat is VCA-VOL?

Wanneer u operationeel leidinggevende bent bij een aannemer dient u het VOL-VCA certificaat in bezit te hebben. VOL-VCA staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer het herkennen van onveilige situaties en handelingen, de (Europese) wet- en regelgeving, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplan, VCA-certificeringen en het organiseren van toolboxvergaderingen. Met een VOL-VCA diploma op zak weet u aan welke eisen u en de operationele medewerkers waaraan u leiding geeft moeten voldoen.

Voor wie is het VCA-VOL certificaat?

Vervult u een leidinggevende functie of bent u actief als ZZP-er, dan is een VCA-VOL certificaat verplicht. In alle andere gevallen volstaat een VCA-Basis certificaat.

VCA VOL Cursus boeken bij In1keerVCA.nl

Wilt u binnen één dag uw diploma halen? Volg een dagcursus VCAVOL en doe dezelfde dag nog examen! U kunt op diverse locaties een VCA-VOL cursus boeken of kies voor de cursus e-learning en volg de cursus op uw eigen gemak. Benieuwd naar een trainingslocatie in de buurt? Bekijk alle trainingslocaties en boek vandaag nog een cursus!

Waarom een cursus volgen bij In1keerVCA.nl?

  • Intensieve trainingsdag door een deskundige instructeur!
  • In 1 dag het diploma!
  • Goedkoopste van Nederland!
  • Boek een cursus en haal het VCA-VOL diploma in één dag!