E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Corona veilig VCA

We leven in een compleet andere wereld sinds het uitbreken van de coronacrisis. Contactmomenten moeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Bij in1keerVCA.nl vinden we veiligheid erg belangrijk. Daarom hebben wij een mogelijkheid voor u om veilig de VCA-cursus te volgen. In onze multimedia studio kunnen we u bedienen via een online videoverbinding. U kunt de hele presentatie thuis of vanaf het werk volgen op een smartphone, tablet, laptop of PC. Geluid en beeld heeft u minimaal nodig om dit te kunnen volgen. Een webcam en microfoon is niet noodzakelijk maar wel makkelijk. Deze manier van werken zorgt ervoor dat u niet 8 uur met een aantal medecursisten in één ruimte hoeft te zitten met alle risico's die daarbij komen kijken, maar u heeft wel online contact met onze instructeur. U hoeft alleen nog naar een van onze examenlocaties te gaan om het examen af te leggen. Dit duurt maximaal 75 minuten!

Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Veilig een VCA-cursus volgen

Fysieke contactmomenten beperken, zal de komende tijd nog steeds nodig zijn. Hierdoor zal het niet voor iedereen mogelijk zijn om een VCA-cursus te volgen op een van de locaties van in1keerVCA.nl of misschien voelt u zich hier niet veilig bij. in1keerVCA.nl heeft dit opgelost door middel van een online videoverbinding. Uiteraard is deze mogelijkheid er ook voor de VCA-incompanycursus. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers online door onze instructeur getraind worden en na de training of op een ander moment naar keuze wordt op uw locatie het VCA-examen afgenomen. Dit alles met in achtneming van de huidige 1,5meter- en hygiëneregels. Als er geen ruimte is die groot genoeg is voor alle kandidaten, dan kunnen we ook meerdere groepen achter elkaar examen laten doen.

Tijdens het examen

Tijdens het examen, dat onder toezicht van een erkend examenbureau moet worden afgenomen, worden alle veiligheidsregels strikt in acht genomen. Alle laptops en muizen worden ontsmet. Ook wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden. Houdt u aan de instructies van de examinator en verlaat het gebouw direct na het beëindigen van het examen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina