Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA-examen in Amsterdam

Is uw VCA diploma verlopen en wilt u snel weer examen doen in uw eigen omgeving? in1keerVCA.nl heeft ruim 80 VCA examenlocaties in Nederland. En ook in Amsterdam bij u in uw eigen omgeving. Zowle voor VCA Basis als VCA VOL en VCU VIL kunt u bij ons examen doen. Ook bieden wij de examens aan in alle verschillende talen die er beschikbaar. Wilt u liever een voorleesexamen voor VCA Basis dan kunt u dit als optie meebestellen. Bij in1keerVCA.nl kunt u gelijk betalen via Ideal en krijgt u alle gegevens direct in uw mailbox.

Het examen

Wilt u voor het VCA Basis examen slagen dan dient u 2515 punten te halen van de 4000 punten die u in het totaal krijgt voor 40 vragen. Voor het VCA VOL en VCU VIL examen moet u 4515 punten halen van de 7000 punten die u krijgt voor 70 vragen. Het examen wordt afgenomen op een computer en u weet direct nadat u het examen afsluit de uitslag. Geslaagd of gezakt. Bent u geslaagd dan wordt de de volgende werkdag direct geregistreerd in het Centraal diploma Register. Hiermee kunt u al aantonen dat u een geldig VCA certificaat heeft.

Locatie

Onze VCA examen locatie ligt vlakbij knooppunt Holendrecht in Amsterdan Zuid-OOst en is dus vanaf de A2 en de A9 snel bereikbaar. Ook met het openbaarvervoer kunt u snel en makkelijk bij onze locatie komen. Komt u bij ons examen doen vergeet dan niet uw legitimatie.

BCN B.V.
Hoogoorddreef 5
1101 BA Amsterdam

 

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Amsterdam
Of zoek een andere locatie
Alles
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina