Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA examen afleggen in Borger

Tussen Assen en Emmen ligt onze VCA examenlocatie in Borger. In het dorpshuis Het Hunzehuys nemen wij alle soorten VCA examens af. VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL maar ook in alle beschikbare examentalen zoals Engels, Pools, Bulgaars etc. Ook is het mogelijk een VCA voorleesexamen af te leggen voor VCA Basis. in1keerVCA.nl is een landelijk werkende organisatie die op meer dan 80 locaties VCA examens afneemt.

VCA Dagcursus

Wilt u liever een dagcursus volgen zodat vooraf instructie krijgt over de inhoud van VCA dan kunt u ook bij in1keerVCA.nl terecht. Op meer dan 20 locaties bieden wij u de VCA dagcursus aan. Standaard ontvangt u bij een dagcursus een gratis e-learning waarmee u zich kunt voorbereiden op de dagcursus. U krijgt van ons een gratis herexamen als u de dagcursus volgt en de e-learning helemaal afgrond heeft.

Incompany

Heeft u meerdere personen die tegelijk een VCA examen willen afleggen dan kunt u dit ook bij ons regelen. Wij kunnen het examen op uw eigen locatie afnemen.U betaald altijd voor minimaal 7 persoen. Wilt u liever een VCA dagcursus incompany dan kan dit ook door in1keerVCA.nl geregeld worden. Onze instructeur komt naar u toe en ook het aansluitende examen vindt op uw locatie plaats.

Locatie

Onze locatie in Borger is goed bereikbaar vanuit de omgeving Assen, Emmen en Hoogeveen.

Het Hunzehuys
Molenstraat 3
9531 CH Borger

 

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Borger
Of zoek een andere locatie
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina