E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA Terneuzen

In Zeeuws Vlaanderen kunt de VCA examen doen in Terneuzen. Doet u eerst een e-learning thuis dan kunt u het examen op onze locatie in Terneuzen afleggen. Dit kan voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Het examen wordt afgelegd op een computer en u weet direct de uitslag. U kunt voor meerdere VCA examen talen kiezen of voor een VCA voorleesexamen bij VCA Basis. De e-learning kunt u in ongeveer 6 - 8 uur afronden, u bent dan voorbereidt op het examen.

Terneuzen

In Terneuzen zijn veel industriele bedrijven gevestigd waar werknemers verplicht zijn om een VCA diploma te hebben. Het VCA Basis is bedoeld voor werknemers die geen leidinggevende functie hebben of ZZP-er zijn. VCA VOL is bedoeld voor leidinggevende en ZZP-ers. Hebben u medewerkers een VCA diploma dan kunnen ze aantonen dat weten hoe veilig kunnen werken met oog voor gezondheid en milieu. Heeft u een VCA gecertificeerd bedrijf dan is het verplicht dat de medewerkers een VCA diploma hebben.

VCA online

Wij bieden ook de VCA online training aan. U kunt dan thuis met een smartphone, tablet, laptop of PC de cursus live volgen en vragen stellen aan de instructeur via de chatfunctie. Ook hierbij bieden wij het gratis VCA herexamen aan. De e-learning helemaal gemaakt en de online cursus gevolgd dan heeft u recht op een gratis herexamen. Boekt u deze online cursus dan kunt u direct een examen boeken op 1 van onze ruim 80 examen locaties.

VCA examen

Het VCA examen voor VCA Basis bestaat uit 40 vragen en u krijgt hiervoor 60 minuten de tijd. Heeft u een VCA voorleesexamen geboekt dan krijgt u 75 minuten de tijd. Voor deze 40 vragen krijgt u 100 punten per vraag totaal dus 4000 punten. U bent al geslaagd als u 2580 punten heeft. Het VCA VOL en het VCU VIL examen bestaat uit 70 vragen en hiervoor krijgt u 75 minuten de tijd. Voor deze 70 vragen krijgt u ook 100 punten per vraag. In totaal dus 7000 punten. Heeft u 4515 punten gehaald dan bent u geslaagd.

Dichtsbijzijnde examens

E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina