Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

Examenlocatie 'Den Durpsherd' - Berlicum

In Berlicum kunt u VCA-examen doen in Den Durpsherd. In Den Durpsherd vinden verschillende activiteiten plaats. Ten eerste doet de locatie dienst als theater. Daarnaast is er een foyer waar mensen iets te eten en te drinken kunnen bestellen. Ook verhuurt Den Durpsherd zalen. Hiervan maakt in1keerVCA.nl gebruik om de VCA-examens af te nemen. U kunt op deze locatie verschillende examens maken: VCA-Basis, VCA-Basis-Groen, VCA-VOL en VCU-VIL.

De omgeving

Berlicum is een dorp dat vermoedelijk al tussen 600 en 700 na Christus is ontstaan. Berlicum is tegenwoordig vooral een forensendorp. Het dorp bevindt zich in het dal van de rivier de Aa. De omgeving van het dorp bestaat vooral uit landbouwgebied en polders. Daarnaast ligt ten noordoosten het naaldbosgebied Hooge Heide en ten oosten daarvan het natuur- en recreatiegebied Engelenstede.

Bereikbaarheid

Den Durpsherd bevindt zich middenin Berlicum. Met de auto is het dorp te bereiken via de N279. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u uitstappen bij bushalte Sassenheimseweg, op 3 minuten loopafstand van Den Durpsherd.

Adres

Den Durpsherd
Kerkwijk 61
5258 KB Berlicum

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina