Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-examenlocatie Herpen "De Brug"

In Herpen gelegen tussen Oss en Nijmegen bieden wij bij Cafetaria De Brug onze VCA examens aan. Alle mogelijken VCA examens zijn op deze locatie mogelijk. in1keerVCA.nl organiseert hier het VCA Basis examen in 18 verschillende talen, het VCA VOL examen in 4 verschillende talen en het VCU VIL in 2 verschillende talen. Ook kunt u een voorleesexamen doen voor VCA Basis. Dit kan in 17 verschilende talen. Wilt u graag vooraf aan het examen thuis leren, dan kunt u een e-learning VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL boeken. 

Dagcursus

Wilt u voorafgaand aan het VCA examen toch graag uitgebreid geïnstrueerd worden door een instructeur, dan kunt u bij ons de VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL dagcursus volgen. Op deze VCA cursus dag leert u alles wat u moet weten voor het VCA examen. Bij de VCA dagcursus ontvangt u altijd een gratis e-learning waarmee u thuis op de computer de lesstof alvast kunt voorbereiden. Heeft u de VCA e-learning helemaal afgemaakt en onze VCA dagcursus gevolgd, dan is de kans heel groot dat u in1keer slaagt en uw VCA Basis of VCA VOL diploma heeft behaald. Toch niet geslaagd? Dan ontvangt u van ons een gratis herexamen. Ook bij de VCA dagcursus kunt u het VCA examen boeken als voorlees examen voor basis VCA en voor alle VCA examens in de verschillende beschikbare talen. 

De locatie

Cafetaria De Brug in Herpen beschikt ook over een zaal. Deze zaal is prima geschikt voor het afnemen van onze VCA examens. Bent u geslaagd, dan u kunt u zich na afloop van het examen trakteren op een frietje!

Het VCA examen wordt afgenomen door een door VCAinfra gecetificeerd examenbureau. Wij maken gebruik van het Cbex uit Veenendaal. Bent u geslaagd dan ontvangt u van ons binnen twee weken een VCA pasje en VCA diploma. Wilt u een VCA dagcursus organiseren bij uw eigen bedrijf, dan is ook dat mogelijk bij in1keerVCA.nl. Onze VCA incompany cursus biedt hiervoor de mogelijkheid.

Bereikbaarheid

Cafetaria De Brug ligt tussen de A50 en de N277. Met de auto kunt u vanaf de A50 het beste afslag 17 Ravenstein nemen. Op het terrein van De Brug is voldoende parkeer gelegenheid voor onze VCA examen kandidaten. Komt u met het openbaarvervoer dan kunt u uitstappen bij bushalte Huize Maasland. Hiervandaan is het dan ongeveer 5 minuten lopen naar onze VCA examen locatie De Brug.

Adres

in1keerVCA.nl
De Brug
Sint Sebastianusstraat 2
5373 AE Herpen

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina