Goedkoopste aanbieder van Nederland

Examenlocatie 'Van Genderen Milieu & Infraservice' - Houten

In Houten kunt u een VCA-examen maken op de locatie van Van Genderen Milieu & Infraservice in Houten. Aan het eind van elke maand wordt hier een VCA examen afgenomen. U kunt hier VCA-VOL-, VCA-Basis- en VCU-VIL-examen doen. U kunt kiezen voor een examen inclusief e-learning of voor een los examen waar u eventueel een boek bij kunt lenen.

VCA Dagcursus

U kunt bij in1keerVCA.nl ook een VCA Dagcursus volgen in De Bilt of op 1 van onze andere locaties in Nederland. Tijdens de dagcursus krijgt u les van een ervaren instructeur die u alles verteld over de inhoud van het VCA examen zodat u in 1 keer kunt slagen voor uw VCA diploma.

De omgeving

Van Genderen Milieu & Infraservice vindt u aan de Schonauwenseweg, buiten de bebouwde kom van Houten. Vlak langs de VCA examenlocatie in Houten stroomt het Amsterdam-Rijnkanaal. De VCA locatie bevindt zich in een rustige omgeving met weinig andere gebouwen, omringd door de natuur.

Bereikbaarheid

Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf het station een bus nemen naar bushalte Poeldijk. Deze bushalte staat op 3 minuten loopafstand van de examenlocatie. Vanaf station Houten vertrekt elke 10 minuten een bus die langs bushalte Poeldijk rijdt. Vanaf station Houten Castellum kunt u elk halfuur een bus nemen naar bushalte Poeldijk. Met de auto is de cursuslocatie ook goed bereikbaar. U bent vanaf de A27 in 7 minuten bij de cursuslocatie. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein van Van Genderen Milieu & Infraservice.

Adres

Van Genderen Milieu & Infraservice
Schonauwenseweg 13
2994 MC Houten

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Houten (UT)
Of zoek een andere locatie
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina