Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA Examen in Rotterdam

VCA examen doen in Rotterdam dan kunt u 's morgens om 11.00 uur bij ons terecht op onze locatie de Magneet. Elke dinsdag wordt hier een VCA examen voor u geregeld. Alle beschikbare VCA examens zijn mogelijk op dit tijdstip. U kunt dus examen doen voor VCA Basis in diverse VCA examen talen, VCA VOL in Nederlands, Duits, Engels of Frans en voor VCU VIL in het Nederlands of Engels.

Het Examen

Het VCA examen vindt plaats op een computer. Heeft u geen ervaring met een computer dan helpt de examinator u met opstarten. Voor VCA Basis krijgt u 60 minuten de tijd. Heeft een een VCA Basis met een VCA voorleesexamen dan heeft u 75 minuten de tijd. Voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u altijd 75 minuten de tijd. Het is ook niet mogelijk hierbij een voorleesexamen af te leggen.

Dagcursus

in1keerVCA.nl biedt ook dagcursussen aan met gratis VCA herexamen. Hierin is inbegrepen een gratis e-learning. Heeft u deze gemaakt en de dagcursus gevolgd dan heeft u recht op het gratis herexamen. In Rotterdam kunt u iedere dinsdag een VCA dagcursus volgen. Onze ervaren instructeur legt u precies uit waar u op moet letten tijdesn het examen. Dit biedt u de zekerheid dat u in 1 keer slaagt!

VCA e-learning

Wilt u niet een hele dag kwijt zijn aan de dagcursus dan kunt u ook kiezen voor de VCA e-learning. U kunt dan thuis de lesstof doornemen die u in ongeveer 6 - 8 uur kunt maken. In de online lesstof zitten ook toetsen die u maakt zodat u weet wat u tijdens het examen te wachten staat. Het examen legt u dan af in Rotterdam of op 1 van onze andere locaties in Nederland.

 

Dichtsbijzijnde cursussen

Op locatie Rotterdam
Of zoek een andere locatie
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina