E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA examen in Reeuwijk

 Verzamelgebouw Reeuwijk in Reeuwijk is een locatie gericht op het verhuren van haar zalen en bedrijfsruimtes. Ongeveer 1 keer per maand wordt in een van de zalen een VCA-examen georganiseerd. U kunt een VCA-examen inclusief e-learning boeken of enkel een VCA-examen. Dit kan voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL.

De omgeving

Als u 'Reeuwijk' hoort, denkt u natuurlijk direct aan de Reeuwijkse Plassen. De VCA examenlocatie is daar dan ook niet ver vandaan. Verzamelgebouw Reeuwijk bevindt zich op industrieterrein Zoutman, vlak naast de Reeuwijkse Randweg.

Bereikbaarheid

Verzamelgebouw Reeuwijk bevindt zich vlak bij de Reeuwijkse Randweg, waarvandaan u zo de A12 op kunt rijden. U kunt de VCA examenlocatie met de auto dus goed bereiken. Naast Verzamelgebouw Reeuwijk en langs de weg is voldoende ruimte om te parkeren. Als u met het openbaar vervoer wilt komen, kunt u vanaf station Gouda bus 178 richting Bodegraven nemen. U moet dan uitstappen bij bushalte Zoutmansweg en vanaf daar moet u nog ongeveer 5 minuten lopen. Vanaf station Gouda bent u in 15 minuten bij de examenlocatie.

Adres

Verzamelgebouw Reeuwijk
Leeghwaterstraat 23
2811 DT Reeuwijk

Dichtsbijzijnde examens

E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina