E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

VCA examen in Rijswijk

In Rijswijk, bij VCA Talen, wordt 2 keer per maand een VCA-examen afgenomen. U kunt hier examen doen in allerlei VCA examen talen. Het VCA-VOL-examen kan gemaakt worden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans en het VCA-Basisexamen in nog veel meer talen. Voor VCA Basis kunt u ook een VCA voorleesexamen maken. U krijgt dan 15 minuten extra tijd en alle vragen en antwoorden worden met behulp van een koptelefoon voorgelezen.

VCA opleiding in 1 dag

Wilt u liever een VCA dagcursus, dan kunt u in de omgeving van Den Haag terecht op onze VCA locaties in Leiderdorp of Rotterdam. De cursusdag is voor kandidaten die hun VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL diploma willen halen. Een ervaren VCA instructeur laat u deze dag kennismaken met alle aspecten van het VCA zodat u aan het einde van de het VCA examen kunt maken. Uiteraard krijgt u op de cursusdag koffie en thee en wordt er voor een lunch gezorgd.

De omgeving

Rijswijk is een stad aan de zuidkant van Den Haag. De steden liggen tegen elkaar aan. De examenlocatie bevindt zich op het bedrijventerrein Plaspoelpolder. Dit is een kantorenwijk waar alleen 'schone' industrie welkom is. De examenlocatie bevindt zich vlak naast de A4.

Bereikbaarheid

De VCA examenlocatie in Rijswijk bevindt zich vlak naast de A4 en is met de auto dan ook goed bereikbaar. Het bedrijventerrein Plaspoelpolder is in 2005 door Elsevier zelfs tot het best bereikbare bedrijventerrein van Nederland uitgeroepen. De examenlocatie kan met het openbaar vervoer bereikt worden met bus of tram door uit te stappen bij halte Patentlaan op 2 minuten loopafstand van de examenlocatie.

Adres

VCA Talen
Veraartlaan 8
2288 GM Rijswijk

Dichtsbijzijnde cursussen

VCA herexamen
Examen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina