Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

Examenlocatie 'Rijnmond Opleidingen & Cursussen' - Spijkenisse

In Spijkenisse hebt u twee keer in de maand de mogelijkheid om VCA-examen te doen. Aan het begin van de maand wordt er op één dag 's middags of 4 uur een examen afgenomen. Halverwege de maand wordt er op één dag 's avonds om 7 uur een examen afgenomen. Onderaan deze pagina staan de exacte data waarop u zich in kunt schrijven. U kunt hier VCA-Basis-, VCA-Basis Groen- VCA-VOL- en VCU-VIL-examen doen. Alle examens in Spijkenisse worden afgenomen op de locatie van Rijnmond Opleidingen & Cursussen BV.

De omgeving

Rijnmond Opleidingen & Cursussen BV is een opleidingscentrum op het gebied van veiligheid, techniek en industrie. Het opleidingscentrum is gevestigd in Spijkenisse. Spijkenisse ligt op het Zuid-Hollandse eiland Putten. Spijkenisse is ontstaan als een boeren- en vissersgemeenschap, maar inmiddels zijn er allerlei bedrijven gevestigd.  En met het ontstaan van nieuwe bedrijven en bedrijfshallen wordt natuurlijk het belang van kennis over veiligheid steeds groter. Daarom biedt in1keerVCA.nl VCA-examens aan in Spijkenisse.

U vindt de locatie van Rijnmond Opleidingen en Cursussen BV aan de Wattweg op bedrijventerrein Halfweg II in Spijkenisse.  Door de ligging vlak bij de A15 bij de Botlek is het bedrijventerrein goed bereikbaar en ligt het ook vlak bij de Rotterdamse havens.

Bereikbaarheid

Zoals hierboven al genoemd werd, is de examenlocatie met de auto goed bereikbaar vanaf de A15. U kunt voor de locatie langs de weg parkeren. Ook als u afhankelijk bent van het openbaar vervoer is dit de ideale examenlocatie voor u. Tegenover de examenlocatie vindt u namelijk een bushalte, bushale Wattweg, zodat u vlak voor de deur afgezet wordt.

Adres

Rijnmond Opleidingen & Cursussen BV
Wattweg 39
3208 KH Spijkenisse

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Spijkenisse (ZH)
Of zoek een andere locatie
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina