Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA Brielle

Ook uw VCA diploma halen of verlengen in de omgeving van Brielle? Dat kan bij in1keerVCA.nl in Rotterdam. Iedere dinsdag heeft u hier de mogelijkheid voor het volgen van een VCA cursus. Wilt u een VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL dagcursus volgen dan bent u bij ons van harte welkom in Rotterdam. Onze ervaren instructeur neemt u deze dag mee door de VCA stof en vertelt u uitgebreid wat u moet weten om het examen positief te kunnen afronden. Bij in1keerVCA.nl hebben wij een uniek leerplan ontwikkelt waarmee in1keerVCA.nl een zeer hoog slagingspercentage haalt. Bij een VCA dagcursus ontvangt u altijd een gratis e-learning waarmee u zich thuis kunt voorbereiden. Deze e-learning kost u ongeveer 2 uur van uw tijd. Heeft u de e-learning helemaal afgerond en een dagcursus gevolgd dan heeft u bij ons recht op een gratis VCA herexamen.

VCA examen

Alle VCA examens in Nederland worden afgenomen op een laptop of computer. Dit heeft als voordeel dat het minder fraude gevoelig is doordat iedere examenkandidaat een eigen examen heeft en tevens weet u aan het eind van het examen direct of u bent geslaagd of niet. Heeft u een voorleesexamen (alleen voor VCA Basis) dan kunt u door middel van een hoofdtelefoon de vragen en antwoorden laten voorlezen.

VCA Basis

Het VCA Basis is voor medewerkers die operationele werkzaamheden uitvoeren in bijvoorbeld de bouw, wegenbouw, staalbouw, hoveniers etc. Het VCA Basis examen telt 40 vragen waarvoor u 4000 punten kunt scoren. Heeft u 2580 punten of meer dan bent u geslaagd. U krijgt voor dit examen 60 minuten de tijd. Het is voor dit examen mogelijk om een VCA voorleesexamen te boeken. Tijdens het examen kunt u de vragen en antwoorden voor laten lezen met behulp van de computer en hoofdtelefoon. Bij een voorleesexamen krijgt u ook 15 minuten extra de tijd. Het VCA Basis examen kunt u af leggen in diverse VCA examentalen.

VCA VOL

Het VCA VOL is voor leidinggevende medewerkers en directieleden die een aansturende taak hebben op de werkvloer. Het VCA VOL examen telt 70 vragen waarvoor u 7000 punten kunt scoren. Heeft u 4515 punten of meer dan bent u geslaagd. U krijgt voor dit examen 75 minuten de tijd. Voor VCA VOL bestaat er geen voorleesexamen. Wel is het mogelijk om een examen af te leggen in het Engels, Duits of Frans.

VCA Incompany

U kunt ook op uw eigen bedrijf een VCA cursus laten organiseren door in1keerVCA.nl. Onze instructeur komt op uw locatie de VCA cursus verzorgen. Wij nemen alles mee en zorgen er ook voor dat het VCA examen op uw locatie wordt afgenomen. Er zijn wel eisen aan de examenruimte vanuit het examenbureau. Deze kunt u hier vinden: Voorwaarden examenruimte. Dit doen we in heel Nederland en ook op zaterdag.

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina