Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor in1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Direct boeken: zoek een cursus

Zoek cursus

Slagingspercentage landelijk VCA Basis 69%

Slagingspercentage in1keerVCA.nl 87%

VCA-cursus Roemeens

VCA-Basis of VOL-cursus in het Roemeens

Heeft u Roemeense medewerkers in dienst die een VCA-diploma nodig hebben? Of heeft u een uitzendbureau met Roemeense uitzendkrachten die u een VCA-cursus wilt laten volgen? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Dit kan incompany op uw eigen locatie of, als u geen geschikte locatie heeft, op een van onze locaties. Na de cursusdag doet u gelijk examen. VCA-basis examen kunt u gewoon in het Roemeens doen. Het examen VCA-VOL kan alleen in het Nederlands, Engels, Duits of Frans worden afgenomen. Wij kunnen dit verzorgen in heel Nederland.

Cursusmateriaal

U ontvangt van ons een lesboek in de Roemeense taal zodat u zich kunt voorbereiden op de dagcursus. Dit boek is een leenboek.

Cursusdag

Op de cursusdag die om 8.00 uur start krijgt u een uitgebreide VCA-training door onze Roemeense trainer. Alle tips en trucs worden benoemd zodat u om 16.15 uur goed voorbereid examen kunt doen.

Kosten

Incompany-training op uw locatie: € 995,00 per dag en € 95,00 p.p. excl. BTW. Er worden minimaal 7 personen berekend. Per groep maximaal 20 personen.

Als wij de locatie voor u moeten verzorgen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.