E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA dagcursus online

Online de VCA cursus volgen bij in1keerVCA.nl. We denken dat dit de toekomst is. Thuis of op uw werk met uw smartphone, tablet, laptop of PC de VCA dagcursus voor VCA Basis of VCA VOL volgen. Makkelijk en veilig.in uw eigen omgeving. Onze instructeur is via een videoverbinding te zien en te benaderen voor vragen en opmerkingen. Fysiek bij elkaar komen is op deze manier niet meer nodig. Vooraf krijgt u van ons de bekende e-learning die voor de online training alvast thuis door kunt nemen. Dit is circa 1,5 uur werk. Heeft u dit helemaal afgerond en de online VCA training helemaal gevolgd dan kunt u examen doen op 1 van de vele examenlocaties in Nederland die wij hebben. Slaagt u dan niet, dan heeft u bij ons recht op een gratis VCA herexamen!

Dagcursus + examen
VCA herexamen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Het examen

U boekt direct het VCA examen. Hierbij kunt u kiezen uit diverse locaties in Nederland. Kies een plaats dicht bij u in de buurt maar ook zo kort mogelijk volgend op de online cursusdag. Tijdens het examen worden alle coronaregels strikt gehandhaaft. Volg deze regels op! Alle apperatuur wordt vooraf ontsmet. Bent u verkouden of grieperig kom dan niet naar de examenlocatie maar maak een gratis nieuwe afspraak. De examinator kan u weigeren deel te nemen aan het examen als u de regels niet opvolgt of verkouden bent.

Tijdens het examen

Tijdende het examen mag u de ruimte niet verlaten. Dit mag wel als u het examen heeft afgesloten. U moet dan de ruimte verlaten en direct het pand verlaten. Voor het VCA Basis examen krijgt u 40 vragen en heeft u 60 minuten de tijd. Heeft u een VCA voorleesexamen dan krijgt u 15 minuten extra tijd. Voor VCA VOL en VCU VIL heeft u 70 vragen en krijgt u 75 minuten de tijd om dit af te ronden. Lees goed en aandachtig.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina