Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

VCA Certificaat

Snel en voordelig uw VCA cerificaat halen bij in1keerVCA.nl? Dat kan in 1 keer en in 1 dag bij in1keerVCA.nl. in1keerVCA.nl is de opleider voor uw VCA diploma in Nederland. Bij in1keerVCA.nl kunt u terecht voor alle soorten VCA zoals VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Ook bieden wij het VCA aan in diverse VCA examen talen. Dankzij onze uniek lesprogramma heeft in1keerVCA.nl een hoog slagingspercentage. Alle cursisten die een dagcursus krijgen een gratis e-learning account waarmee ze zich kunnen voorbereiden op de VCA cursus. Heeft u de e-learning helemaal gedaan en een dagcursus VCA gevolgd en slaagt u toch niet dan heeft u bij ons recht op een gratis VCA herexamen.

VCA Dagcursus

Verreweg de meeste cursisten volgen bij ons een dagcursus VCA. Tijdens de VCA basis dagcursus of VCA VOL dagcursus ontvangt de cursusist infomatie over de diverse onderwerpen die tijdens het examen gevraagd worden. Onderwerpen zoals werken op hoogte met ladders, persoonlijke beschermingsmiddelen en plichten van de werkgever op het gebied van veiligheid worden behandeld en ook worden er voorbeeld vragen doorgenomen. Wilt u een VCA op zaterdag dan is dit op verschillende locaties ook mogelijk.

VCA E-learning

Wilt u zelf thuis leren en heeft u geen behoefte aan een dagcursus dan kunt u kiezen voor onze VCA cursus e-learning. U krijgt van ons een e-learningaccount waarmee u in uw eigen tempo thuis de lesstof doorneemt. Tijdens het boeken van een e-learning boekt u ook een examen op een door u gewenste datum. Houdt u rekening met ongeveer 6 tot 8 uur studie van de e-learning.

VCA examen

Wilt u alleen een VCA examen boeken dan kunt u bij ons op meer dan 80 locaties terecht in heel Nederland. U kunt een examen boeken in diverse talen en voor de VCA Basis ook in een VCA voorleesexamen. Wij bieden de VCA examens aan in alle standaard talen.

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina