Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

VCA-cursus

in1keerVCA.nl is dé specialist in VCA-cursussen om uw medewerkers op te leiden voor het VCA diploma. Om uw VCA-diploma te halen, kunt u bij in1keerVCA.nl terecht op diverse locaties in Nederland. Op alle locaties wordt de VCA basis dagcursus, de VCA VOL dagcursus en de VCU VIL dagcursus gecombineerd gegeven. Ook kunt u op alle VCA-locaties terecht voor een VCA-examen inclusief e-learning en voor een los examen.

VCA-dagcursus

Tijdens de VCA-dagcursus vertelt onze ervaren instructeur u alle in en outs om te kunnen slagen voor het VCA examen. Theorie, praktische tips, voorbeeldvragen en -antwoorden en oefentoetsen maken onderdeel uit van de lesstof. in1keerVCA.nl heeft het lesmateriaal zo ontwikkeld dat iedereen in 1 keer kan slagen voor het VCA-examen. Als u een dagcursus boekt, ontvangt u van ons een gratis e-learningmodule waarmee u thuis alvast de lesstof kunt voorbereiden. Heeft u de e-learning helemaal doorlopen en een dagcursus gevolgd, dan heeft u bij in1keerVCA.nl recht op een gratis herexamen. Voor VCA basis kunt u ook een voorleesexamen boeken.

VCA e-learning

Heeft u geen tijd of zin om een dagcursus te volgen dan kunt ook kiezen voor e-learning. Boekt u bij ons een VCA e-learning, dan is het VCA examen in de prijs inbegrepen. Het examen kunt u afleggen op één van onze locaties in Nederland. De VCA e-learning is alleen beschikbaar in het Nederlands.

VCA-examen

Wilt u alleen een VCA examen boeken dan kunt u ook bij in1keerVCA.nl terecht. Op alle locaties in Nederland kunt u aan het eind van de dag terecht om een VCA-examen af te leggen. Dit kan in alle beschikbare VCA examentalen

Andere opties

Bent u chauffeur met een groot rijbewijs? Dan kunt u bij een VCA dagcursus ook code 95 boeken zodat u 7 punten kunt bijschrijven voor uw rijbewijs. Bent u werkgever in de transportsector dan kunnen we ook de SOOB-subsidie regelen.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina