Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor in1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

VCA-cursus

in1keerVCA.nl is dé specialist in VCA cursussen om uw medewerkers op te leiden voor het VCA diploma. Om uw VCA diploma te halen kunt u bij in1keerVCA terecht op diverse locaties in Nederland. Op alle locaties wordt de VCA basis dagcursus, de VCA VOL dagcursus en de VCU VIL dagcursus gecombineerd gegeven. Ook kunt u op alle VCA locaties terecht voor een VCA examen voor de e-learning en voor een los examen.

VCA-dagcursus

Tijdens de VCA dagcursus vertelt onze ervaren instructeur u alle in en outs om te kunnen slagen voor het VCA examen. Praktische tips, voorbeeld vragen en antwoorden, oefentoetsen en een powerpoint presentatie maken onderdeel uit van de lesstof. in1keerVCA.nl heeft zijn lesmateriaal zo ontwikkeld dat iedereen in 1 keer kan slagen voor het VCA examen. Als u een dagcursus boekt ontvangt u van ons een gratis e-learningmodule waarmee u thuis alvast de lesstof kunt voorbereiden. Heeft u de e-learning helemaal doorlopen en een dagcursus gevolgd, dan heeft u bij in1keerVCA.nl recht op een gratis herexamen. Voor VCA basis kunt u ook een VCA voorleesexamen boeken.

VCA e-learning

Heeft u geen tijd of zin om een dagcursus te volgen dan kunt ook kiezen voor e-learning. Boekt u bij ons een VCA e-learning dan is het VCA examen in de prijs inbegrepen. Het examen kunt u afleggen op één van onze locaties in Nederland. De VCA e-learning is alleen beschikbaar in het Nederlands.

VCA-examen

Wilt u alleen een VCA examen boeken dan kunt u ook bij in1kkeerVCA terecht. Op alle locaties in Nederland kunt u eind van de dag terecht om een VCA examen af te leggen. Dit kan in alle beschikbare VCA examentalen

Andere opties

Bent u chauffeur met een groot rijbewijs? Dan kunt u bij een VCA dagcursus ook code 95 boeken zodat u 7 punten kunt bijschrijven voor uw rijbewijs. Bent u werkgever in de transportsector dan kunnen we ook de SOOB-subsidie regelen.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina