Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Direct je VCA diploma 

Bij in1keerVCA.nl kun je direct je VCA Basis dagcursus, VCA VOL dagcursus of je VCU VIL dagcursus boeken. Op verschillende locaties in Nederland biedt in1keerVCA.nl je de mogelijkheid om direct je VCA diploma te halen als je dat op korte termijn nodig hebt. Door onze landelijke dekking kun je altijd in je eigen omgeving direct je VCA dagcursus of VCA examen boeken. 

Over ons

in1keerVCA.nl is de specialist voor al uw VCA cursussen en examens. Concurrerende prijzen, deskundige instructeurs en een landelijk netwerk van VCA locaties in heel Nederland. Alle mogelijkheden die er zijn om een VCA diploma voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL te halen kunt u bij ons boeken. Examen doen in diverse VCA examen talen is bij ons altijd mogelijk. VCA Basis examen in een voorleesexamen? Dat kan bij ons! Een VCA cursus op zaterdag volgen? Ook geen probleem.

VCA op eigen locatie

Direct je VCA diploma halen op je eigen bedrijf of eigen locatie? Boek een VCA incompany cursus! Wij komen naar u toe om uw medewerkers direct in 1 dag voor te bereiden op het VCA examen. U zorgt voor koffie en thee en een lunch, wij zorgen voor de rest. Aan het einde van de cursusdag wordt het examen afgenomen door een erkend VCA examenbureau. Ook dit regelen wij voor u. U hoeft niet zorgen voor laptops of een internet verbinding. Het examenbureau neemt alles mee. Goed geregeld bij in1keerVCA.nl.

Laagste prijs

in1keerVCA.nl geeft een laagste prijsgarantie. Bij in1keerVCA.nl heeft u altijd een scherpe prijs met uitstekende voorwaarden. U kunt bij ons betalen op rekening, met Ideal, met creditcard of u kunt het bedrag pinnen op de cursusdag.

Gratis herexamen

Boekt bij in1keerVCA.nl een dagcursus dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen. 87% van onze cursisten slaagt in 1 keer!. Mocht u toch onverhoopt niet slagen dan biedt in1keerVCA.nl u een gratis herkansing en dat is wel zo fijn. U heeft recht op een gratis herexamen als u de gratis bijgeleverde e-learning heeft doorlopen en een dagcursus heeft gevolgd.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina