Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!

VCA examen tijdens de corona periode

Net zoals alle andere opleiders verzorgt in1keerVCA.nl momenteel geen VCA dagcursussen meer in verband met u veiligheid en de veiligheid van onze medewerker en examinatoren. Is u VCA diploma binnenkort verlopen voor VCA Basis, VCA VOL of VCA VIL geen zorg dit is door de SSVV tijdelijk verlengt.

  • Heeft u een VCA diploma dat na 12 maart verloopt, dan is dit diploma 3 maanden langer geldig nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van sociale onthouding intrekt. Voorbeeld: uw diploma verloopt op 28 maart. De sociale onthouding is nu gesteld tot 1 juni. U heeft dan tot 1 september 2020 de tijd om een nieuw VCA diploma te halen.
  • Gaat u werken bij een VCA gecertificeerd bedrijf dan moet u binnen 3 maanden uw VCA diploma halen. Ook hier geld dat dit nu binnen 3 maanden nadat de overheid de sociale onthouding opheft. Het is wel een eis dat u onder toezicht van een collega moet werken die een VCA VOL diploma heeft.
  • Als de overheid de maatregel verlengt schuiven ook de genoemde datums verder op. Met andere woorden wordt het 1 juli dan schuift de dispensatie op naar 1 oktober
  • Valt u buiten één van de bovenstaande regels dan kunnen wij helaas niets voor u betekenen en zult u geduld moeten hebben tot alles weer is genormaliseerd.
  • Plan op tijd een nieuwe VCA cursus in zodat er geen piek onstaat die we als bedrijf maar ook als examenbureau niet aankunnen.

VCA op uw eigen locatie

Ook de VCA incompany cursus staat even onhold. Na de periode van het coronavirus hopen onze instructeurs weer standby te staan om u te helpen en uw medewerkers zo snel mogelijk een VCA diploma te laten halen.

in1keerVCA.NL

in1keerVCA.nl is beperkt open in verband met het corona virus. U kunt gewoon cursussen blijven boeken bij ons. Als het doorschuift zoeken we samen met u een andere datum. Hiervoor heeft u altijd 3 maanden extra de tijd. Heeft u vragen mail ons naar info@in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina