E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor In1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Per 1 juli 2020 worden de VCA diploma's niet meer automatisch verlengd tot 1 september 2020. Iedereen waarvan het diploma automatisch is verlengd tot 1 september moet in de periode van 1 juni tot 1 september zorgen voor een nieuwe VCA diploma!

VCA cursus tijdens de corona periode

in1keerVCA.nl heeft zich in de afgelopen weken goed voorbereid op het geven van VCA cursussen. Wij starten met onze NIEUWE cursus de: VCA online training. Met uw smartphone, tablet, laptop of PC gewoon thuis of op uw werk de dagcursus volgen en examen doen op de dichtbijzijnde locatie. Als u deze cursus volgt heeft u uiteraard ook weer recht op een gratis VCA herexamen met dezelfde voorwaarden als bij de dagcursus! En dit voor maar € 175,-.

Met Zoom Education kunnen wij u dezelfde beleving geven als in het klaslokaal. U kunt vragen stellen aan de instructeur die u deze dag online precies dezelfde VCA cursus geeft als in het klaslokaal. Onze VCA dagcursus kunt u nu dus ook veilig thuis volgen vanaf een laptop, telefoon, tablet of pc. U kunt daarna op diverse locaties in Nederland het VCA examen afleggen.

Binnenkort starten we op enkele locaties ook weer met dagcursus. Dit zijn locaties waar we veilig kunnen verblijven met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM.

Verlopen diploma's

Is uw VCA diploma binnenkort verlopen voor VCA Basis, VCA VOL of VCA VIL geen zorg dit is door de SSVV tijdelijk verlengt.

  • Heeft u een VCA diploma dat verloopt tussen 12 maart en 1 juni dan is dit diploma geldig tot 1 september. Verlengd de overheid haar maatregelen op het gebied van sociale onthouding tot bijvoorbeeld 1 juli dan is het diploma geldig tot 1 oktober. Voorbeeld: uw diploma verloopt op 28 maart. De sociale onthouding is nu gesteld tot 1 juni. U heeft dan tot 1 september 2020 de tijd om een nieuw VCA diploma te halen.
  • Gaat u werken bij een VCA gecertificeerd bedrijf dan moet u binnen 3 maanden uw VCA diploma halen. Ook hier geld dat dit nu binnen 3 maanden nadat de overheid de sociale onthouding opheft. Het is wel een eis dat u onder toezicht van een collega moet werken die een VCA VOL diploma heeft.
  • Als de overheid de maatregel verlengt schuiven ook de genoemde datums verder op. Met andere woorden wordt het 1 juli dan schuift de dispensatie op naar 1 oktober
  • Valt u buiten één van de bovenstaande regels dan kunt u een VCA online cursus, een VCA e-learning of VCA examen boeken.
  • Plan op tijd een nieuwe VCA cursus in zodat er geen piek onstaat die we als bedrijf maar ook als examenbureau niet aankunnen.

VCA op uw eigen locatie

Ook de VCA incompany cursus kunnen we ook weer verzorgen. Dit kan zowel klassikaal als met de online video training. Bij een klassikale cursus moet uw locatie voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM.

in1keerVCA.NL

in1keerVCA.nl is gewoon open en u kunt bij ons terecht voor alle vragen. U kunt gewoon VCA cursussen en examens blijven boeken bij ons. Als het doorschuift zoeken we samen met u een andere datum. Hiervoor heeft u altijd 3 maanden extra de tijd. Heeft u vragen mail ons naar info@in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina