Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

BHV certificaat

Heb je het VCA diploma behaald en wil je ook als BHV aan de slag haal je BHV diploma zodat je bij calamiteiten direct kunt helpen. Met de BHV opleiding wordt je online opgeleid als BHV die weet hoe hij moet handelen bij een ongeval, hartstilstand of een brand. Tijdens deze online cursus die uit drie modules bestaat levensreddende eerste hulp, niet levensreddende eerste hulp en brand en ontruiming leren we je door middel van tekst, plaatjes en filmpjes hoe je moet handelen bij een calamiteit.

Levensreddende eerste hulp

Levensreddende eerste hulp houd in dat je iemand kunt helpen die een hartstilstand heeft. Je gaat hem dan reanimeren en gebruikt de AED. Of iemand is ernstig gewond en heeft een bloeding. Je weet dan hoe je dit kunt stoppen. Uiteraard weet je dat altijd 112 moet bellen en moet zorgen voor je eigen veiligheid. Verder besteden we aandacht aan diverse ziektebeelden zoals hersenbloeding, hersenletsel, shock en beroerte.

Niet levensreddende eerste hulp

Dit is bijvoorbeeld een snee in je vinger, een gebroken arm of been, een afgezaagd vingertopje enz. Allemaal verwondingen die pijn doen maar niet direct levensgevaarlijk zijn. Je neemt dan de beslissing om te verbinden en het slachtoffer naar de huisarts of eerste hulp te sturen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je 112 belt als er een botbreuk waarbij eigen vervoer niet mogelijk is. Zij zorgen dan voor transport naar de eerste hulp.

Brand en ontruiming

We leren u wanneer u zelf nog een brand mag blussen en wanneer u dit overlaat aan de brandweer. Welke blusmiddelen u gebruikt en hoe u ze gebruikt. Ook weet u aan het einde van de lessen hoe u efficient een gebouw ontruimt bij een brand of andere calamiteit.

BHV herhaling

Jaarlijks herhalen is belangrijk om de kennis actueel te houden. Met onze BHV herhaling kunt u ieder jaar de opfris cursus volgen. Ook zorgen wij ieder jaar voor een ander lesprogramma zodat u ieder jaar nieuwe dingen leert. Het ene jaar worden ziektebeelden behandelt het andere jaar een hypo en hyper behandeld en het jaar daarop verbandleer. Ieder jaar verdiepen we ons in nieuwe lesstof zodat u steeds weer bijleert.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina