Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

VCA VOL

VCA VOL betekend VGM (Veiligheid, gezondheid en milieu) Checklist Aannemers Voor Operationeel Leidinggevenden. Deze VCA soort is dus speciaal bedoeld voor medewerkers die leiding geven op bijvoorbeeld een bouwplaats zoals uitvoerders en groepschefs. De VCA VOL gaat specifiek op die items waarmee leidinggevende mee te maken hebben bij het aansturen van hun ondergeschikten met oog voor hun veiligheid, gezondheid en het millieu. Hier vallen ook medewerkers onder die ingehuurd worden via een uitzendbureau. ZZP-ers vallen ook onder de catagorie leidinggevenden en dienen dus ook een VCA VOL diploma te hebben als ze willen werken bij een VCA gecertificeerd bedrijf.

VCA VOL cursus

Bij in1keerVCA.nl kunt u de VCA VOL cursus volgen op 1 van de ruim 25 locaties in Nederland die we hebben. Altijd is er wel een locatie dicht bij u in de buurt waar u de VCA cursus kunt komen doen. Tijdens deze VCA cursusdag ontvangt van onze ervaren instruteur belangrijke informatie om het VCA examen met goed gevolg te kunnen afleggen. Allerlei tips en trucks worden gedeeld om u zo goed mogelijk voor te bereiden en het slagingspercentage zo hoog mogelijk te laten zijn. Tijdens de cursusdag krijgt u uiteraard koffie en thee en ook wordt er gezorgd voor een smakelijke lunch. Kortom goed geregeld!

VCA VOL examen

Aan het einde van de VCA VOL cursusdag wordt het examen afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Alle examens worden afgenomen op een laptop. Iedereen heeft dan ook een andere examen met verschillende vragen. U krijgt tijdens dit VCA VOL examen 70 vragen met de bijbehorende antwoorden voorgelegd. Voor iedere vraag kunt u 100 punten verdienen als u ze goed beantwoord. Totaal dus 7000 punten. Bij minimaal 4515 punten kunt u zeggen dat u het VCA diploma binnen heeft. Voor dit VCA VOL examen krijgt u 75 minuten de tijd om het te maken. Het VCA VOL examen kunt u ook afleggen in het Engels, Frans en Duits. Een voorleesexamen is voor VCA VOL niet mogelijk. Wij sturen u het VCA pasje en VCA diploma binnen twee weken toe. U staat al wel geregistreerd in het Centraal Diploma Register van VCA. Dit gebeurd meestal de volgende werkdag al. 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina