Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Locatie 'Het Zwanenmeer' - Amsterdam

Op onze locatie "Het Zwanenmeer"in Amsterdam geven wij regelmatig de VCA Basis en VCA Vol cursus. Ook nemen wij op deze locatie het VCA-examen af. De locatie "Het Zwanenmeer" is uitermate geschikt voor het geven van cursussen. Op locatie "Het Zwanenmeer" worden ook andere cursussen, trainingen en vergaderingen gehouden. Buurtbewoners kunnen hier iets organiseren, maar ook verenigingen van eigenaren kunnen er hun vergadering houden. Ook diverse clubs beleggen hier hun activiteiten. Ook kunnen wij in Amsterdam en in het havengebied Westpoort bij u op locatie de VCA incompany cursus verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

De omgeving

Onze VCA-cursuslocatie "Het Zwanenmeer"is gelegen aan het Baanakkerspark in Amsterdam. In het Baanakkerspark kunt u tijdens de lunch even een rondje lopen om weer fris aan het middagdeel van de VCA cursus te kunnen beginnen. Het Baanakkerspark is een natuurpark met bos, water, grasland, moeras, struikgewas en heide en dat middenin Amsterdam Noord. In het Baanakkerspark staan oude beuken, treurwilgen en populieren. Kortom een prachtige locatie om uw VCA diploma te halen en de VCA Basis of VCA VOL dagcursus te volgen.

Bereikbaarheid

'Het Zwanenmeer' is goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in de omgeving. Ook met het openbaar vervoer is de VCA cursus locatie goed bereikbaar. Vanaf de bushalte aan de Th. Weeversweg in Amsterdam is het 6 minuten lopen naar onze VCA cursus locatie "Het Zwanenmeer". Onze VCA cursus locatie is prima bereikbaar vanuit heel Amsterdam maar ook vanuit Zaandam, Purmerend, Haarlem, Weesp en andere omliggende plaatsen.

Adres

in1keerVCA.nl
Het Zwanenmeer
Beemsterstraat 491
1024 BE Amsterdam

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina