Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus voor Edenaren

Woont u in Ede, Lunteren, Wekerom, Harskamp, Bennekom of Wageningen? En bent u bijvoorbeeld werkzaam in de bouw? Dan heeft u een VCA-diploma nodig!

in1keerVCA.nl is dé opleider voor al uw VCA-cursussen. Door ons brede aanbod en onze landelijke dekking van trainingslocaties zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste VCA-opleiders in Nederland. U kunt bij ons een VCA-Basis dagcursus, VCA-VOL dagcursus of een VCU-VIL dagcursus volgen tegen een scherpe prijs. Ook bieden wij een VCA-Basis cursus inclusief e-learning en een VCA-VOL cursus inclusief e-learning aan. Daarnaast kunt u bij ons een los VCA basis examen of VCA VOL examen boeken.

 

VCA incompany

Wilt u met al uw personeel tegelijk het VCA-diploma halen? Dan kunnen wij ook op uw bedrijf een VCA-incompanycursus verzorgen. Onze instructeur komt dan bij u op locatie de VCA-cursus geven. Aan het einde van de cursusdag zorgen wij ervoor dat een onafhankelijk examenbureau de examens komt afnemen. U hoeft alleen voor een examenruimte te zorgen die voldoet aan de eisen. Wij zorgen voor de rest! 

 

Onze opties

Onze opties zijn uitgebreid. Voor VCA Basis kunt u een VCA-voorleesexamen aanvragen. Ook is het mogelijk om een examen af te leggen in diverse andere examentalen. Bent u vrachtwagenchauffeur? Dan kunt u bij in1keerVCA.nl ook uw code 95-punten halen. U krijgt voor een VCA-dagcursus 7 punten bijgeschreven.

 

Locaties

Wilt u de cursus liever op onze locatie volgen? Dat kan! Wij hebben namelijk een landelijk dekkend netwerk van VCA-cursuslocaties. Komt u uit Ede, dan is onze locatie in BarneveldVeenendaal of Velp (bij Arnhem) het dichtstbij. U heeft bij ons recht op een gratis herkansing als u een dagcursus boekt en als u de bijgeleverde e-learning helemaal doorlopen heeft. Tevens geven wij u de laagsteprijsgarantie.

 

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Op veel vragen wordt ook al antwoord gegeven op onze pagina met veelgestelde vragen, dus neem daar ook zeker een kijkje.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina