Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus in Arnhem

Bent u woonachtig in de omgeving van Velp bij Arnhem of werkt u hier, dan kunt u uw VCA diploma bij u in de buurt halen. In Velp, een plaatsje wat grenst aan Arnhem, hebben wij een uitstekende cursuslocatie. Bij Parkstaete Zalencentrum huren wij 1 van de prachtige zalen en geven u daar dichtbij uw woon- of werkomgeving de VCA dagcursus. Geheel verzorgd door de medewerkers van Parkstaete ontvangt u tijdens de cursus koffie, thee en de lunch.

Parkstaete Zalencentrum - in1keerVCA.nl - VCA cursus

 

 

 

Waarom een VCA cursus bij in1keerVCA.nl

Bij in1keerVCA.nl hebben we een jarenlange ervaring met het opleiden van VCA cursisten. Duizenden kandidaten gingen u al voor. En met succes! Op de beoordelingssite van feedbackcompany scoren wij een 8,6 en beveelt 98% van de klanten ons aan U aan!

Wij onderscheiden ons van de massa in het VCA cursus aanbod. Bij ons is er altijd een e-learningmodule om u voor te bereiden op de cursus. Makkelijk, overzichtelijk en vragen om te oefenen. U hoeft niet meer te wachten op een boek wat opgestuurd wordt, als u een VCA basis dagcursus, VCA VOL dagcursus of een VCU VIL dagcursus boekt bij in1keerVCA.nl kunt u bij ons direct beginnen. Op de cursusdag zelf vertellen onze ervaren instructeurs u alle tips en trucs om het examen tot een goed einde te brengen.

Welke VCA cursussen zijn er

VCA Basis is beschikbaar met diverse examentalen en/of voorleesexamen
VCA Basis groen is beschikbaar in het Nederlands en met een voorleesexamen
VCA VOL is beschikbaar in het Nederlands, Engels Duits en Frans
VCU VIL is beschikbaar in het Nederlands en Engels

VCA Basis (groen) is voor iedereen die geen ZZP-er of leidinggevende is. VCA VOL is voor ZZP-ers en leidinggevende en VCU VIL is speciaal voor intercedenten op een uitzendbureau.

Wanneer bent u geslaagd

Als u na de VCA cursus het VCA examen heeft afgesloten, weet u direct de uitslag. Voor VCA Basis moet u minimaal 26 van de 40 vragen goed hebben beantwoord. Voor VCA VOL en VCU VIL moet u minimaal 46 van 70 vragen juist hebben beantwoord. Heeft u de e-learning helemaal afgerond en heeft de dagcursus gevolgd en bent u toch gezakt, dan krijgt u van ons een gratis herexamen.

Wanneer VCA Basis of VOL

Als leidinggevend of als u ZZP-er bent moet u VCA VOL examen doen. Dit is één van de eisen als u voor een VCA gecertificeerd bedrijf werkt of gaat werken. Heeft u geen leidinggevende functie en werkt u in loondienst, dan is het VCA Basis examen en diploma voldoende.

Locatie

Parkstaete Zalencentrum v.o.f.
Parkstraat 3B
6881 JA Velp (bij Arnhem)
www.parksteate.com

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina