Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus Alphen aan den Rijn

Wilt u zo snel mogelijk een nieuw VCA-diploma behalen in Alphen aan den Rijn? Of is uw VCA-certificaat bijna verlopen? Dan is de VCA-incompanycursus van Iin1keerVCA.nl de ideale oplossing. Graag komen we met onze deskundige instructeurs naar u toe in Alphen aan den Rijn, om u in 1 dag op te leiden voor het examen. Als de examens met succes zijn afgerond, zijn al uw medewerkers voor de komende 10 jaar weer voorzien van een B-VCA- of VOL-VCA-diploma.

Gratis herkansing

We hebben er alle vertrouwen in dat u het VCA-diploma zult behalen. Daarom durven we de eerstvolgende herkansing geheel te vergoeden! Dit aanbod geldt voor zowel VCA Basis dagcursus en de VCA VOL dagcursus. U moet wel de e-learning doorlopen hebben.

Locatie

Mocht u geen ruimte hebben op uw bedrijf in Alphen aan den Rijn, dan kunt u de training op een van onze locaties volgen. Voor u is onze cursuslocatie in Leiderdorp het dichtst in de buurt.

In Leiderdorp geeft in1keerVCA.nl cursussen in de Scheppingskerk. Deze kerk is gelegen in de wijk Zijlkwartier. De cursuslocatie is met de auto goed bereikbaar vanaf de A4. Bij de kerk kunt u gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de Scheppingskerk goed bereikbaar. Vanaf Leiden Centraal kunt u een bus nemen naar bushalte Winkelhof. Bushalte Winkelhof is op 7 minuten loopafstand van de Scheppingskerk. U kunt vanuit Leiden binnen een half uur op de cursuslocatie zijn.

Scheppingskerk
Van Poelgeestlaan 2
2352 TD Leiderdorp

Taart

in1keerVCA.nl belooft gratis taart als u uw examen haalt met 0 fouten! Wilt u gratis taart krijgen? Leer dan heel goed en volg de dagcursus en wie weet zit u over een tijdje met een lekker stuk taart van in1keerVCA.nl voor uw neus.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina