Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Gratis VCA herexamen

Wilt u ook de zekerheid van een VCA diploma en weet u niet of u in 1 keer kunt slagen? 87% van onze cursisten slaagt in 1 keer. Alle cursisten krijgen bij ons een gratis herkansing bij het boeken van een VCA Basis dagcursus, een VCA VOL dagcursus een VCU VIL dagcursus of een VCA online training. Om recht te hebben op het gratis herexamen hebben wij twee voorwaarden:

  1. Het gaat om een VCA dagcursus in het Nederlands
  2. De gratis e-learning die u bij de cursus krijgt om u voor te bereiden heeft u voorafgaand aan de dagcursus helemaal doorlopen.

Het gratis herexamen biedt u extra zekerheid dat u niet een extra examen hoeft te betalen. Wij vragen hier voor terug dat u de VCA cursus thuis alvast voorbereidt met onze gratis e-learning module.

VCA incompany

Heeft u VCA incompany cursus georganiseerd op uw eigen locatie of bedrijf, dan geldt ook het gratis herexamen voor VCA basis, VCA VOL en VCU VIL. Alle kandidaten die een VCA cursus op eigen locatie volgen in Het Nederlands krijgen van ons ook de gratis e-learning om zich voor te bereiden op de leststof. De gratis herkansing kunt u op één van onze locaties in Nederland afleggen.

Openinschrijving

Onze VCA cursussen kunt u volgen op één van onze locaties in heel Nederland. Er is altijd wel een locatie dichtbij u in de buurt waar u een dagcursus of een examen kunt afleggen. U kunt ook kiezen voor e-learning en examen of alleen examen. Het examen kan worden afgenomen in diverse VCA examen talen. Ook een voorleesexamen bij VCA basis is mogelijk.

Beste opleider

Als opleider scoren wij op feedbackcompany een 8,6 en 98% van de klanten beveelt ons bij u aan. Duizenden cursisten weten ons jaarlijks te vinden en volgen bij ons de VCA cursus. Ruim 87% van de cursisten slaagt in 1 keer bij in1keerVCA.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina