Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wie zijn wij?

Wij verzorgen in heel Nederland VCA cursussen. Zowel de VCA basis dagcursus, deVCA VOL dagcursus als VCU VIL dagcursus. Tevens is het mogelijk om in een andere taal examen te doen. Van verschillende talen zijn er ook lesboeken beschikbaar. Ook is het mogelijk om bij in1keerVCA.nl de VCA online training te volgen. Veilig thuis of vanaf het werk via een video verbinding de VCA cursus volgen en live contactmet onze instructeur.

Waar?

Inmiddels heeft in1keerVCA.nl al meer dan 25 VCA locaties en meer dan 80 examenlocaties in Nederland. Er is dus altijd een locatie dicht bij u of uw bedrijf in de buurt. Tevens kunnen wij voor u de VCA incompany cursus organiseren. We komen dan op uw eigen bedrijf de VCA cursus verzorgen. Wij regelen alles voor u. De instructeur die de dagcursus geeft en de examinator die het examen afneemt. Heeft u het VCA examen positief afgerond dan ontvangt u van ons het VCA diploma en VCA pasje. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Voor wie?

Voor iedereen die VCA Basis examen, VCA VOL examen of VCU VIL examen wil doen. Van fotograaf tot metaalbewerker van vrachtwagenchauffeur tot metselaar. Iedereen kan bij ons een VCA diploma halen. Heeft dyslexy of heeft u moeite met lezen vraag dan om een voorleesexamen (alleen bij VCA Basis). Heeft u moeite met leren of is het al heel lang geleden dat u in de schoolbank heeft gezeten dan kunnen wij ook een 1 op 1 VCA training verzorgen. U krijgt dan alleen les van een instructeur een u heeft de hele dag alle aandacht. Ook tijdens het VCA examen bent u de enige kandidaat.

Welke locaties?

Op meer dan 25 locaties in Nederland geven wij de VCA dagcursus en op ruim 80 locaties nemen wij VCA examens af. U kunt dus altijd ergens in Nederland terecht voor een VCA diploma.

Gratis:

E-learning bij een dagcursus. Deze e-learning kunt in circa 2,5 uur helemaal maken en bereidt u alvast voor op de dagcursus of de VCA online cursus. Heeft u de e-learning vooraf afgerond dan heeft u recht op een gratis herexamen.

Optie's:

Wij kunnen ook de Code 95 verzorgen bij een dagcursus. U krijgt 7 theorie punten voor uw rijbewijs.

Soob-subsidie is ook mogelijk bij de VCA basis dagcursus. Hiermee kunnen bedrijven uit de transportsector een loonkostensubsidie krijgen.

Het examen is mogelijk is diverse VCA examen talen. Spreekt u geen of slecht Nederlands dan kunt u kiezen voor een taal die u wel goed kunt lezen.

Lesboeken in verschillende talen kunt u bij ons lenen tegen een aantrekkelijk tarief.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina