Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Even kennis maken

in1keerVCA.nl is een handelsnaam van Wincoop Veiligheidstraingen BV uit Barneveld. Met in1keerVCA.nl zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende VCA-opleider in Nederland met op dit moment 28 cursuslocaties en daarnaast nog een groot aantal locaties waar alleen een examen gemaakt kan worden.

Wij hebben inmiddels tienduizenden cursisten mogen opleiden voor het VCA-diploma. Het cijfer dat zij ons geven is een 8,8, waarbij 99% van de bedrijven en cursisten ons aan u aanbeveelt. Dit is onder andere te danken aan ons enthousiaste team van instructeurs die met gedrevenheid proberen iedere cursist in 1 keer te laten slagen voor het VCA-diploma. Dit doen zij zo goed dat u bij ons een gratis herexamen krijgt als u, na de VCA-dagcursus te hebben gevolgd, toch niet geslaagd bent. Bijkomende voorwaarde is dat u wel de gratis VCA e-learning, die u bij de bestelling ontvangen hebt, volledig doorlopen heeft.

in1keerVCA.nl biedt u alle mogelijkheden voor de VCA-cursus die er in Nederland zijn: de VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. U kunt bij ons examen doen in alle talen waarin VCA-examens in Nederland gemaakt worden. Voor diverse talen hebben wij ook leenboeken beschikbaar voor een klein bedrag. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw code 95-punten bij ons te halen. Verder kunt u bij onze cursussen gebruikmaken van de SOOB-subsidie.

Wij werken landelijk en hebben verspreid over Nederland diverse cursuslocaties, zodat u altijd dichtbij huis terecht kunt. Zoek op het kaartje op onze homepagina makkelijk en snel de locatie die het dichtst bij u in de buurt is.

Heeft u een groep werknemers die een VCA-diploma moeten halen en wilt u deze cursus liever op uw locatie laten plaatsvinden? Dat kan ook! Bij deze VCA-incompanycursus verzorgen wij (bijna) alles: de cursus, het examen, de laptops en de internetverbinding. U hoeft alleen voor de koffie en eventueel de lunch te zorgen.

Unieke voorwaarden

  • Gratis e-learning bij het boeken van een dagcursus
  • Gratis herexamen als u de e-learning doorloopt en de dagcursus volgt en toch nog zakt

E-learning

Onze eigen e-learning bieden wij aan in het Nederlands, Engels en Pools. U kunt hiermee thuis de lesstof doornemen in uw eigen taal en examen doen op 1 van onze locaties in Nederland.

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina