Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus in Lelystad

Ook in Lelystad, de stad die is vernoemd naar ingenieur Cornelis Lely, organiseren wij de VCA dagcursus. Ingenieur Lely was de grondlegger van de Zuiderwerken, een groot weg- en waterbouwproject. Alleen al bij de aanleg van de Afsluitdijk, een onderdeel van de Zuiderzeewerken, zijn er minimaal 8 doden en tientallen gewonden gevallen. Jaarlijks werkten daar 4 tot 5 duizend arbeiders. De eerste wetgeving voor veiligheid dateert uit 1875 dus ook ten tijde van de Zuiderzeewerken waren er al regels voor veilig werken. Echter waren de regels nog niet zo streng en was er nog veel mechanische arbeid wat veel gevaren met zich meebracht. Nu hebben we de ARBO wet waarin in precies staat beschreven waaraan werkgevers en werknemers zich te houden hebben op het gebied van veiligheid, gezond en millieu. De VCA cursus is een uitstekend instrument om deze kennis op te doen. Tijdens de VCA basis dagcursus of VCA VOL dagcursus leert u hoe u veilig kunt werken en (dodelijke) ongevallen kunt voorkomen.

Onze locatie

Op onze locatie in Lelystad verzorgen wij voor u de VCA cursus. In een zaal van de Ontmoetingskerk geven wij regelmatig een VCA dagcursus. Deze dag is geheel verzorgd inclusief koffie, thee en een lunch. De locatie is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ontmoetingskerk - VCA cursus - in1keerVCA.nl

VGM wetgeving

De VCA cursus is bedoeld om kennis en inzicht te krijgen over de VGM wetgeving. VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Millieu. Of u nu op een ladder staat, een diep gat moet graven, een slijptol gebruikt, bezig bent met gevaarlijke stoffen, in een besloten ruimte werkt, overal heeft u te maken met veiligheid, gezondheid en millieu. Als u op een ladder staat met een gevaarlijke stof is het fijn als u veilig werkt. Dus de ladder in de goede hoek met een goede ondergrond. Want zou u vallen dan is uw gezondheid in het geding en de agresieve stof kan dan in het millieu terecht komen. Een VCA cursus heeft dus meerwaarde vor u zelf maar ook voor uw omgeving.

VCA basis of VCA VOL

Beide diploma's zijn 10 jaar geldig. Het verschil tussen het VCA basis diploma en het VCA VOL diploma is dat het VCA VOL examen bestemd is voor ZZP-ers en leidinggevend personeel. Het VCA Basis examen is voor medewerkers die geen leidinggevende functie hebben. Wilt u slagen voor uw VCA basis examen, dan moet u 2680 punten van de te behalen 4000 punten hebben. Tijdens dit examen zijn er 40 vragen. Wilt u slagen voor uw VCA VOL examen, dan moet u 4515 punten halen van de 7000 te behalen punten. Tijdens het examen zijn er 70 vragen. Bent u geslaagd, dan ontvangt u het VCA pasje en VCA diploma van ons binnen twee weken na het VCA examen.

Locatie

Ontmoetingskerk
Schor 4 (voor parkeren navigatie Geul 1)
8224 CM Lelystad

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina