Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus in Schijndel

Centraal in de provincie Brabant en net onder 's-Hertogenbosch hebben wij een cursuslocatie in Schijndel. Op deze locatie verzorgen wij de VCA Basis, de VCA VOL en de VCU VIL dagcursus inclusief het examen. Schijndel is snel bereikbaar vanuit diverse omliggende plaatsen zoals Boxtel, Uden, 's-Hertogenbosch, Tilburg en Helmond. Deze VCA dagcursus wordt geheel verzorgd door de medewerkers van Sociaal Cultureel Centrum De Vink in Schijndel. Zij zorgen voor de koffie en de thee en voor de invulling van de lunch. Onze instructeur zorgt ervoor dat u deze dag voldoende kennis opdoet voor het examen. 

De Vink- in1keerVCA.nl - VCA cursus

Inhoud van de cursus

De inhoud van de cursus is afgestemd op het examen wat u krijgt. De leerstof voor het VCA examen is heel breed. Om alles te behandelen in 1 dag is onmogelijk. Wij beperken ons dan ook tot de stof die altijd getoetst wordt op het VCA examen. Tevens krijgt u van ons voorbeeldvragen zodat u weet wat u op het examen kunt verwachten.


Als u bij ons een VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL boekt, krijgt u er altijd een gratis e-learning bij. Hiermee kunt u de lesdag alvast voorbereiden. Heeft u de e-learning helemaal gemaakt en de dagcursus gevolgd, dan slaagt 99% van de kandidaten. Mocht u dan onverhoopt niet geslaagd zijn, dan krijgt u van ons een gratis herexamen.

Soorten cursussen

in1keerVCA.nl biedt diverse cursussen aan. Het meest verkocht is de dagcursus. Op diverse locaties in Nederland bieden wij de VCA dag cursus aan in VCA Basis, VCA VOL en VIL VCU. In 1 dag vertelt onze deskundige instructeur u alle zaken die u moet weten om te kunnen slagen voor het VCA examen. Bij de dagcursus ontvangt u altijd een e-learningmodule waarmee u zich thuis alvast kunt voorbereiden. Vindt u dit te veel, dan kunt u ook kiezen voor alleen een e-leraning VCA met examen. U leert dan alleen thuis en doet bij ons het VCA Basis examen, VCA VOL examen of VCU VIL examen. De e-learningmodule is in het Nederlands, het examen kunt u in verschillende talen afleggen. Als derde mogelijkheid kunt u ook kiezen voor alleen een VCA examen. Dit examen kunt u dan doen op een van onze locaties in de taal die u wenst en die beschikbaar is.

VCA Boeken

in1keerVCA.nl heeft VCA boeken beschikbaar in diverse talen zoals Arabisch, Turks, Pools, Engels, Roemeens, Spaans Portugees Duits en Frans. Tijdens het boeken kunt u een optie aanvinken voor 1 van deze boeken. Hiervoor betaalt u een klein bedrag en na de cursus of het examen levert u het boek weer in. Zo kunnen we kosten laag houden van deze toch wel dure boeken.

VCA Examen

Het VCA examen basis heeft 40 vragen. Voor deze 40 vragen krijg u 4000 punten. U bent geslaagd als u 2580 punten of meer heeft. Voor VCA VOL en VCU VIL heeft u 70 vragen. Hiervoor krijgt u 7000 punten. U bent geslaagd als u 4515 punten of meer heeft.
Voor het VCA Basis examen heeft u 60 minuten de tijd. Voor het VCA Basis met voorleesexamen en VCA VOL en VCU VIL heeft u 75 minuten de tijd.

Wat doen we nog meer

in1keerVCA.nl is een handelsnaam van Wincoop Veiligheidstrainingen BV. Wincoop Veiligheidstraingen heeft nog meer handelsnamen:

Adres

Sociaal Cultureel Centrum de Vink
Hoevenbraaksestraat 28
5482 BD  Schijndel

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina