Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Deventer

Wilt zo snel mogelijk een nieuw VCA-VOL- of VCA-Basis-diploma behalen in Deventer? Of is uw certificaat bijna verlopen? Is er een groep medewerkers die een VCA-cursus wil volgen? Dan is de in-1-dag-VCA-training van in1keerVCA.nl de ideale oplossing! Graag komen we met onze ervaren instructeurs naar u toe in Deventer, om u in één dag een cursus te geven, waarna u direct het examen kunt doen. Als de examens met succes zijn afgerond, zijn al uw medewerkers weer 10 jaar voorzien van een B-VCA- of VOL-VCA-diploma.

Gratis herkansing

Omdat we er alle vertrouwen in hebben dat het u  gaat lukken om uw diploma in de eerste keer te behalen, durven we de eerste herkansing gratis aan te bieden! Dit aanbod geldt voor zowel B-VCA als VOL-VCA.

Onze cursuslocatie

Mocht u geen ruimte hebben op uw locatie in Deventer, dan kunt u er ook voor kiezen om de cursus op één van onze locaties te volgen. Voor u is de VCA-locatie in Rijssen het dichtst in de buurt.

In Rijssen geeft in1keerVCA.nl cursussen op de locatie van Edit opleidingen. Edit opleidingen is net als in1keerVCA.nl een opleidingsinstituut, maar dan in een heel andere branche. Dit bedrijf geeft onder meer opleidingen efficiënt werken, bijvoorbeeld time management, en office trainingen.

Met de auto bent u vanuit Deventer in 30 minuten op de cursuslocatie. U neemt vanaf de A1 afrit 28 Rijssen naar de N347. Aan een zijweg van de N347 staat het pand van Edit opleidingen. Onze cursuslocatie in Rijssen is ook heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt, als u vanuit Deventer komt, de sprinter richting Enschede nemen die ook in Rijssen stopt. Deze sprinter rijdt elk half uur en is in 20 minuten op station Rijssen. Vanaf het station moet u nog 3 minuten lopen om bij de cursuslocatie te komen.

Edit opleidingen
Reggesingel 44
7462 AK Rijssen

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina