Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA Cursus in Barneveld

In Barneveld is de hoofdvestiging van Wincoop Veiligheidstraingen BV gevestigd. Op deze locatie geven wij minimaal eens in de twee weken een VCA dagcursus. Vanuit deze locatie worden alle VCA cursussen en VCA examens geregeld en gepland voor al onze locaties. Ook geven we hier BHV cursussen en EHBO cursussen. Wilt u een ontruimingsplan of Ri&E neem gerust contact met ons op.

Wincoop Veiligheidstrainingen - in1keerVCA.nl - VCA cursus

Voorbereiding

Bij de VCA dagcursus krijgt u van ons een gratis e-learning programma. Hierop kunt u inloggen dmv de inlogcode en kunt u thuis alvast de belangrijkste stof oefenen. Heeft de e-learning helemaal voltooid en volgt u een dagcursus, dan heeft u recht op een gratis herexamen. door het volgen van de e-learning vergroot u de kans op slagen. 

VCA Basis cursus

De VCA basis cursus is bedoeld voor alle medewerkers die geen leidinggevende functie hebben. Tijdens de cursus komen er diverse aspecten aan de orde op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu.U leert bijvoorbeeld hoe u veilig op hoogte werkt, wat een heetwerkwacht is, hoe u omgaat met gevaarlijke stoffen, plichten van de werkgever, signaleringsborden, enz. Ook krijgt u een uitgebreide VCA examen training. Tijdens de les krijgt u voorbeeld examenvragen. Ook kunt u een oefenexamen maken op de site van VCAinfra. 

Examen

Het VCA Basis examen bestaat uit 40 vragen waarvan u er 26 goed moet hebben. Het examen is in meerdere talen beschikbaar en ook zijn er in enkele talen lesboeken beschikbaar. Ook is er de mogelijkheid om een voorleesexamen te boeken. Tijdens het bestelproces kunt u hiervoor een keuze maken.

VCA VOL cursus

De VCA VOL cursus is bedoeld voor mensen die een leidinggevende functie hebben zoals een voorman, werkplaatschef, uitvoerder of directievoerder. 80% van de VCA cursus komt overeen met de basiscursus. Om deze reden wordt de VCA basis cursus en VCA VOL cursus gecombineerd gegeven. Het extra gedeelte bestaat vooral de aspecten die te maken hebben met leidinggeven zoals overleg en voorlichting, werkplekinspectie, preventie, Ri&E, etc. 

Examen

Het VCA VOL examen heeft 70 vragen. Van de 70 vragen dient u er 46 goed te hebben om geslaagd te zijn. Het examen is ook beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Voor het VOL VCA examen is er geen voorleesexamen beschikbaar.

Wat krijgt u

Een geheel verzorgde cursusdag waar onze instructeurs u alle ins en outs vertellen die u moet weten voor het examen. Tevens zorgen wij voor koffie, thee en een lunch.
De VCA training start om 8.00 uur (inloop vanaf 7.45) en stopt om circa 16.00 uur. Het VCA examen start om circa 16.15 uur en duurt 60 minuten voor VCA basis en 75 minuten voor VCA VOL. Bij een voorlees VCA basis examen krijgt u 15 minuten extra.

Alleen examen doen

Heeft u de VCA e-learning of een los examen bij ons geboekt dan kunt u hiervoor om 17.30 uur examen voor afleggen.

Pasje en certificaat

Binnen twee weken na de VCA cursus en het VCA examen ontvangt u van ons een VCA pasje en een VCA certificaat. Dit VCA diploma is 10 jaar geldig. Controleer of alle gegevens op u VCA certificaat kloppen. Klopt het niet neem dan contact met op dan zorgen wij voor een nieuw VCA diploma met de juiste gegevens. Op de werkdag na het examen staan u gegevens al op de VCA examenbank. Hiermee kunt u al aantonen dat u een geldig VCA certificaat heeft.

Locatie

Wincoop Veiligheidstrainingen BV
Anthonie Fokkerstraat 45
3772 MP Barneveld
BHV-VCA-EHBO.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina