Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus in Veenendaal

Wilt u een VCA dagcursus basis of dagcursus VCA VOL volgen en komt u uit de omgeving van Veenendaal, zoals Rhenen, Elst, Amerongen, Scherpenzeel, Ede, Achterberg of Wageningen, dan bent u bij ons aan juiste adres. Al jarenlang verzorgen wij in heel Nederland VCA cursussen, zowel de VCA incompany cursus op locatie bij bedrijven als door middel van open inschrijvingen op diverse locaties in Nederland. Vele duizenden kandidaten hebben wij al opgeleid en zij hebben hun VCA diploma bij ons mogen halen. in1keerVCA.nl is een succes voor degenen die hun VCA diploma willen halen. Een hoog slagingspercentage en een uniek lesprogramma gecombineerd met het thuis oefenen met behulp van een e-learning module. In Veenendaal beschikken wij over een locatie die wij huren van het CBEX. Het CBEX is tevens het gecertificeerde examenbureau wat het onafhankelijk de examen afneemt na onze VCA dagcursus.

Cbex - VCA cursus - in1keerVCA.nl

Verschil VCA Basis cursus - VCA VOL cursus

Het verschil tussen de VCA Basis cursus en de VCA VOL cursus is met name het deel van leidinggeven aan medewerkers. Voor 85% komt de cursus VCA Basis overéén met de VCA VOL cursus. De VCA VOL cursus is specifiek bedoeld voor leidinggevend personeel en ZZP-ers, terwijl de VCA Basis cursus is bedoeld voor personen die geen leidinggevende functie hebben of ZZP-er zijn. De VCA cursus is bedoeld om kennis te krijgen over veiligheid, gezondheid en millieu. Veilig werken is belangrijk voor u, maar ook voor uw collega's en andere personen in uw omgeving. Uw gezondheid is belangrijk ook op de langere termijn en ook het milieu is belangrijk, daar leven we samen met heel veel dieren in. Het VCA certificaat is in Nederland breed geaccepteerd als het bewijs dat u op de hoogte bent van alle factoren om veilig te kunnen werken en met oog op gezondheid en millieu.

Het VCA examen

Het VCA examen wordt landelijk alleen nog afgenomen op een computer of laptop. Tijdens het VCA examen krijgt u verschillende soorten vragen. Er zijn meerkeuze vragen waar één antwoord goed is, er zijn meerkeuze vragen waar meerdere antwoorden goed zijn, er zijn vragen waarbij u antwoorden in de juiste volgorde moet zetten, er zijn vragen die u met ja of nee moet beantwoorden en er zijn plaatjes waarbij u het juiste gebruik erbij moet zetten. Onze instructeurs geven u tijdens de VCA cursus voldoende voorbeelden zodat u weet wat u moet doen op het examen.

Voor het VCA basis examen krijgt u 40 verschillende soorten vragen en hiervoor krijgt u in totaal 4000 punten. Als u 2580 punten heeft behaald, bent u in het bezit van uw VCA diploma wat weer 10 jaar geldig is. Doet u een VCA VOL examen, dan krijgt u 70 vragen en 7000 punten. U krijgt uw VCA diploma als u 4515 punten of meer heeft. Ook het VCA VOL diploma is 10 jaar geldig.

VCA e-learning

Speciaal als ondersteuning van de VCA dagcursus hebben wij een e-learning module ontwikkelt. Als u deze e-learning maakt, verhoogt dit uw slagingskans. Tevens krijgt u van ons een gratis herkansing als u de e-learning heeft afgerond en de dagcursus heeft gevolgd. Want wij zijn ervan overtuigd dat u dan in1keer slaagt.

Locatie

Centraal Bureau Examens (Cbex)
Arkeneel 25 
3905 NS Veenendaal

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina