Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Laden...
Laad meer

VCA cursus e-learning

In1keerVCA.nl is een landelijk werkende opleider voor alle VCA diploma's. We beschikken over meer dan 20 locaties voor de VCA dagcursus en meer dan 80 locaties voor VCA examen of VCA e-learning met examen.

E-learning VCA cursus Nederlands voor maar € 139,-* incl. examen!
E-learning VCA cursus Pools en Engels voor maar
€ 169,-* incl. examen!

Volg de VCA Basis of VCA VOL e-learning training om op uw eigen tempo te studeren. Met uw eigen account kunt u inloggen op de e-learning omgeving waar en wanneer u dat wilt:

  • Leren waar en wanneer het u uitkomt!
  • Bepaal uw eigen trainingsschema!
  • In uw eigen tempo
  • Uw kennis testen met een oefentoets!
  • De VCA VOL e-learning training is ook nog eens goedkoper, voor maar € 139,- heeft u al een eigen account!
  • Het examen wordt afgenomen door het CBEX

Hoe werkt de VCA e-learning omgeving?

De VCA e-learning module is op elk moment en vanaf elke gewenste locatie te bereiken. Als u inlogt, vindt u uw eigen VCA opleiding en ziet u de verschillende VCA onderwerpen met ieder eigen specifieke lesstof. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een toets. Wanneer u alle theorie heeft doorlopen, kunt u direct de opgedane kennis toetsen met de proefexamens. Onze e-learning is volkomen veilig omdat u er geen persoonlijke gegevens hoeft achter te laten. U logt altijd in met uw unieke persoonlijke code.

Leren voor het VCA examen wanneer het u uitkomt

Onze VCA e-learning is speciaal ontwikkeld voor de cursist die behoefte heeft aan flexibiliteit. U kunt zelf bepalen wanneer u wat leert. Zo hoeft u geen vrij te vragen om de cursus te volgen. Ook kunt u er zo lang over doen als u wilt. Hierdoor leert u op uw eigen tempo, waardoor het behalen van de VCA VOL, VCA Basis of VCU VIL diploma veel toegankelijker wordt. Door de oefentoetsen kunt u uw kennis testen en bent u nog beter voorbereid op het examen.

Cursusaanbod van In1keerVCA.nl

In plaats van de e-learningcursus kunt u ook een lesdag volgen bij In1keerVCA.nl. Wij bieden cursussen om het VCA VOLVCU VIL of VCA Basis examen te behalen. Kijk in ons cursusoverzicht voor meer informatie. Het is tevens mogelijk om een dagcursus te volgen, zodat u dezelfde dag nog uw VCA-certificaat kunt halen!

VCA cursus e-learning boeken

Een e-learning cursus boeken bij inkeerVCA.nl gaat snel en makkelijk! U kiest hierboven de datum, de locatie en het aantal personen dat deel wil nemen aan de cursus. Daarna kunt u gelijk uw boeking bevestigen. Dat is alles! Profiteer van onze scherpe prijs en haal binnen één dag uw VCA diploma!

*Gratis herkansing geldt niet voor e-learning! Volg hiervoor de dagcursus.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina