Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus e-learning

in1keerVCA.nl is een landelijk werkend opleider voor alle VCA dilpoma's. Meer dan 20 locaties voor de VCA dagcursus en meer dan 80 locaties voor VCA examen of VCA e-learning met examen.

E-learning VCA cursus voor maar € 109,-* incl. examen!

Volg de VCA Basis of VCA VOL e-learning training om op uw eigen tempo te studeren. Met uw eigen account kunt u inloggen op de e-learning omgeving waar en wanneer u dat wilt:

  • Leren waar en wanneer het u uitkomt!
  • Bepaal uw eigen trainingsschema!
  • In uw eigen tempo
  • Uw kennis testen met een oefentoets!
  • De VCA VOL e-learning training is ook nog eens goedkoper, voor maar € 109,00 heeft u al een eigen account!
  • Het examen wordt afgenomen door het CBEX

Hoe werkt de VCA e-learning omgeving?

De e-learning module is op elk moment en vanaf elke gewenste locatie te bereiken. Als u inlogt, vind u uw eigen VCA opleiding en ziet u de verschillende VCA onderwerpen met ieder een specifieke lesstof. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een toets. Wanneer u alle theorie heeft doorlopen, kunt u direct de opgedane kennis toetsen met de proefexamens. Onze e-learning is volkomen veilig omdat u er geen persoonlijke gegevens hoeft achter te laten. U logt altijd in met uw unieke persoonlijke code.

Cursusaanbod van In1keerVCA.nl

In plaats van de e-learningcursus kunt u ook een lesdag volgen bij In1keerVCA.nl. Wij bieden cursussen om het VCA VOLVCU VIL of VCA Basis examen te behalen. Kijk in ons cursusoverzicht voor meer informatie. Het is tevens mogelijk om een dagcursus te volgen, zodat u dezelfde dag nog uw VCA-certificaat kunt halen!

VCA cursus e-learning boeken

Een e-learning cursus boeken bij inkeerVCA.nl gaat snel en makkelijk! U kiest het aantal personen dat deel wil nemen aan de cursus, de locatie en een gewenste datum. Dat is alles! Profiteer van de scherpe prijs en haal binnen één dag uw VCA-Basisdiploma!

*Gratis herkansing geldt niet voor e-learning! Volg hiervoor de dagcursus.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina