E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA dagcursus volgen

Wilt u een VCA cursus volgen om uw VCA diploma te halen? Dan kunt u terecht bij in1keerVCA.nl, dé VCA opleider van Nederland met meer dan 20 locaties voor de dagcursus en meer dan 80 locaties waar u een VCA examen kunt afleggen.

in1keerVCA.nl is een specialist in het geven van VCA trainingen. Bij in1keerVCA.nl maakt u gebruik van een uniek ontwikkeld concept waarbij u vooraf aan de VCA cursus een korte e-learning module doorneemt van circa 2 uur en vervolgens deelneemt aan de dagcursus. Hiermee behaalt in1keerVCA.nl een zeer hoog slagingspercentage. Dit is voor u een voordeel omdat u geen herexamen hoeft te doen. En wij zijn ervan overtuigd dat iedereen in 1 keer kan slagen. We beloven u zelfs een gratis VCA herexamen als u niet in 1 keer slaagt!

Welke VCA cursus?

Bij in1keerVCA.nl kunt u kiezen uit 4 verschillende soorten VCA cursussen:

  • VCA Basis: Voor operationeel werkenden op de werkplek
  • VCA VOL: Voor operationeel leidinggevenden en voor ZZP'ers
  • VCU VIL: Voor intercedenten bij een uitzendbureau
  • VCA Basis groen: Voor operationeel werkenden in de groensector

Tijdens de VCA cursus wordt u door een ervaren instructeur over alle facetten van het VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) bijgepraat. Er komen ook diverse oefenvragen en antwoorden aan bod zodat u dit ook kunt oefenen voordat u aan het VCA examen begint.

Tijdens de VCA cursus wordt er gezorgd voor koffie, thee en een lunch. De VCA cursus start om 8.00 uur en eindigt om 16.00 uur waarna om 16.15 uur het VCA examen start. Voor het VCA Basis examen heeft u 60 minuten de tijd. Voor het VCA VOL en VCU VIL examen heeft u 75 minuten de tijd. Bij het VCA Basis examen kunt u ook kiezen voor een VCA voorleesexamen. U krijgt dan 15 minuten extra tijd.

Wanneer bent u geslaagd voor uw VCA examen?

Voor VCA Basis krijgt u 40 vragen. Voor iedere vraag kunt u 100 punten krijgen. U bent geslaagd voor uw VCA basis examen als u minimaal 2.580 punten heeft gehaald. Voor het VCA VOL en VCU VIL examen krijgt u 70 vragen. Ook hier krijgt u voor iedere vraag 100 punten. In totaal kunt u dus 7.000 punten krijgen. U bent geslaagd als u minimaal 4.515 punten heeft gehaald.

Als u alle vragen heeft beantwoord kunt u het VCA examen afsluiten en ziet u direct de uitslag van het door u gemaakte VCA examen. De volgende werkdag wordt, als u geslaagd bent, de uitslag vastgelegd in het Centraal Diploma Register waarmee u aan kunt tonen dat u een VCA diploma heeft. Binnen twee weken na uw VCA examen ontvangt u van ons een VCA diploma en VCA pasje.

Examenmogelijkheden

Het VCA Basis examen kunt u in diverse talen afleggen. Ook bestaat de mogelijkheid om een VCA voorleesexamen af te leggen. Dit is speciaal voor degenen die moeilijkheden hebben met lezen. Alle vragen en antwoorden worden voorgelezen via een koptelefoon. U krijgt hiervoor ook 15 minuten extra examentijd. Het VCA VOL examen kunt u afleggen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Het VCU VIL examen kunt u afleggen in het Nederlands en Engels. Voor het VCA VOL examen en het VCU VIL examen is het niet mogelijk om een voorleesexamen te doen.

VCA e-learning

Wilt u thuis al leren? Dan is de VCA e-learning een goed optie. In circa 6 tot 8 uur kunt u de lesstof voor VCA helemaal doornemen. De e-learning bestaat uit een aantal hoofstukken waarbij na ieder hoofdstuk via vragen getoetst wordt of u de lesstof beheerst. U kunt altijd terug om de lesstof nogmaals door te nemen. Heeft u de e-learning doorlopen, dan kunt u het examen afleggen op 1 van onze ruim 80 examenlocaties in Nederland.

Gratis herexamen

Als u bij in1keerVCA.nl een VCA dagcursus bestelt, krijgt u hierbij een gratis e-learning module. Deze e-learning is bedoeld om u voor te bereiden op de VCA cursus. Heeft u de e-learning helemaal afgerond voordat de VCA cursus start en heeft u de VCA dagcursus gevolgd, maar slaagt u toch onverhoopt niet? Dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen. Extra zekerheid dus bij in1keerVCA.nl!

Extra opties

Bent u chauffeur met een groot rijbewijs? Dan kunt u bij een VCA dagcursus ook code 95 boeken zodat u 7 punten kunt bijschrijven voor uw rijbewijs.
Bent u werkgever in de transportsector, dan kunnen we ook de SOOB-subsidie regelen.

in1keerVCA.nl: simpel, snel en makkelijk!

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina