Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

Wilt u een VCA cursus volgen om uw VCA diploma te halen dan kunt. U terecht bij in1keerVCA.nl de VCA opleider van Nederland met meer dan 20 VCA locaties voor de dagcursus en meer dan 80 locaties waar u een VCA examen kunt afleggen.

De VCA dagcursus

Tijdens de VCA cursus wordt u door een ervaren instructeur over alle facetten van het VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) bijgepraat. Tijdens de cursus komen er ook diverse oefenvragen en antwoorden aan bod zodat u dit ook kunt oefenen voordat u aan het VCA examen begint.

Tijdens de VCA cursus wordt er gezorgd voor koffie, thee en een lunch. De VCA cursus start om 8.00 uur en eindigt om 16.00 uur waarna om 16.15 uur het VCA examen start. Voor het VCA Basis examen heeft u 60 minuten de tijd. Voor het VCA VOL en VCU VIL examen heeft u 75 minuten de tijd. Bij het VCA Basis examen kunt u ook kiezen voor een VCA voorleesexamen. U krijgt dan 15 minuten extra tijd.

Geslaagd?

Wanneer bent u geslaagd voor uw VCA examen? Na de VCA cursus start het VCA examen. Voor VCA Basis krijgt u 40 vragen. Voor iedere vraag kunt 100 punten krijgen. U bent geslaagd voor uw VCA basis examen als u minimaal 2580 punten heeft gehaald. Voor het VCA VOL en VCU VIL examen krijgt u 70 vragen. Ook hier krijgt u voor iedere vraag 100 punten. In totaal kunt u dus 7000 punten krijgen. U bent geslaagd als u minimaal 4515 punten heeft behaald.

Als u alle vragen heeft beantwoord kunt u het VCA examen afsluiten en ziet u direct de uitslag van het door u gemaakte VCA examen. De volgende werkdag wordt, als u geslaagd bent, de uitslag vastgelegd in het Centraal Diploma Register waarmee u aan kunt tonen dat u een VCA diploma heeft. Binnen twee weken na uw VCA examen ontvangt u van ons een VCA diploma en VCA pasje.

Examen mogelijkheden

Het VCA Basis examen kunt u in diverse VCA examen talen afleggen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een VCA voorleesexamen af te leggen. Dit is speciaal voor degene die moeilijkheden hebben met lezen. Alle vragen en antwoorden worden voorgelezen doormiddel van een koptelefoon. U krijgt hiervoor ook 15 minuten extra examentijd. Het VCA VOL examen kunt u afleggen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Het VCU VIL examen kunt u afleggen in het Nederlands en Engels. Voor VCA VOL examen en VCU VIL examen is het niet mogelijk om een voorleesexamen te doen.

Gratis herexamen

Als u bij een VCA dagcursus bestelt, krijgt u hierbij een gratis e-learning module. Deze e-learning is bedoeld om u voor te bereiden op de VCA cursus. Heeft u de e-learning helemaal afgerond voordat de VCA cursus start en heeft u de VCA dagcursus gevolgd, maar slaagt u toch onverhoopt niet? Dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen. Extra zekerheid dus bij in1keerVCA.nl!

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina