Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

VCU VIL

VCU VIL betekend VGM (Veiligheid, gezondheid en milieu) Checklist Uitzendbureaus Voor Intercedenten en Leidinggevenden. Deze VCA soort is dus speciaal bedoeld voor medewerkers van een uitzendbureau die verantwoordelijk zijn voor de plaatsing van personeel bij hun opdrachtgevers. Medewerkers van uitzendbureaus die personeel willen plaatsen bij VCA gecertificeerde ondernemingen moeten een VCU VIL diploma hebben. Zij kunnen hiermee aantonen dat zij voor de medewerker de veiligheid op werkvloer willen bevorderen, de gezondheid van de medewerker willen beschermen en schadelijke invloeden van de bedrijfsvoering op het millieu zoveel mogelijk willen beperken.

VCU VIL dagcursus

Volgt u bij in1keerVCA.nl een VCA dagcursus voor VCU VIL dan kunt u rekenen op een ervaren instructeur die u in 1 dag alles vertelt wat u moeten weten om te kunnen slagen voor uw VCA diploma. Tijdens deze VCA cursus die gecombineerd wordt gegeven met VCA Basis en VCA VOL krijgt u voldoende gelegenheid om te oefenen met alle soorten vragen en antwoorden die ook tijdens het examen worden gevraagd. De VCU VIL wijkt iets af van de VCA VOL maar 95% van de lesstof is hetzelfde. Tijdens de VCA cursusdag wordt er goed voor u gezorgd. U kunt koffie en thee krijgen en tussen de middag ontvangt u van ons een lunch.

De cursusdag 

Op de VCA cursusdag wordt u ontvangen door onze instructeur met koffie. De instructeur controleert uw gegevens en vraagt of u een ID bewijs bij u heeft. Zonder ID bewijs kunt u namelijk geen VCA examen afleggen. Tijdens de klassikale les die volgt voor zowel VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL wordt de belangrijkste lesstof behandelt. Er is voldoende tijd om vragen te stellen aan onze instructeur. Ook behandelt onze instructeur de verschillende vraagsoorten die in het VCA examen terug komen met de nodige tips. Aan het einde van de dag wordt het VCA examen afgenomen door een onafhankelijke examinator van een gecertificeerd examen bureau.

Het examen

Het examen voor VCU VIL bestaat uit 70 vragen. Voor elke vraag kunt u 100 punten scoren. Totaal kunt u dus 7000 punten halen. Heeft u minimaal 4515 punten gehaald dan kunnen wij u feliciteren met uw VCA diploma. U krijgt voor dit VCA examen 75 minuten de tijd. Het is ook mogelijk om het VIL VCU examen af te leggen in het Engels. Het is niet mogelijk om een VCA voorleesexamen te doen. U krijgt binnen 2 weken het VCA diploma en VCA pasje opgestuurd. U wordt wel direct de volgende werkdag als geslaagde geregistreerd in het Centraal Diploma Register www.cdr.ssvv.nl.

 

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina