Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Den Bosch

Alle soorten VCA examens zijn mogelijk in Den Bosch gelegen in de provincie Noord-Brabant. Dit kan voor VCA Basis in alle beschikbare talen zoals Nederlands, Engels, Pools, Duits etc. Ook voor VCA VOL kan er examen worden afgelegd in Nederlands, Engels en Duits. Voor VCA Basis kunt u ook kiezen voor een VCA voorleesexamen. Alle vragen en antwoorden worden dan voorgelezen. Tijdens het examen krijgt u dan een hoofdtelefoon op. Ook krijgt u 15 minuten extra tijd voor het examen. In Den Bosch worden er regelmatig VCA examens afgenomen.

VCA dagcursus

Wilt u liever een VCA cursus van een dag volgen waarbij u uitgebreid uitleg krijgt van onze instructeur? Dit kan in Schijndel, Eindhoven of Breda. Tijdens deze cursusdag krijgt u training van onze ervaren instructeur. Tijdens deze dag krijgt u uitgebreid uitleg over diverse onderwerpen die tijdens het examen terugkomen als examenvraag. Uiteraard wordt er op deze dag gezorgd voor koffie, thee en een lunch. Aan het einde van dag maakt u gelijk het VCA examen op een computer en weet u direct de uitslag. Bent u geslaagd, dan ontvangt u het VCA diploma binnen twee weken thuis of op uw werk. De volgende werkdag wordt uw diploma al geregistreerd in het Centraal Diploma Register VCA. Bent u toch gezakt en heeft u de gratis e-learning gemaakt, dan krijgt u van ons een gratis VCA herexamen!

VCA incompany

Heeft u meerdere werknemers waar binnenkort de geldigheid van het diploma verloopt of heeft u een groepje nieuwe medewerkers die nog geen VCA hebben, dan kunnen wij de VCA cursus ook bij u intern geven. Met onze VCA incompany cursus komen wij naar u toe en wordt ook het examen afgenomen op uw locatie. Dit doen we in Den Bosch en in de rest van Nederland. Dit kan voor alle soorten VCA en de lessen worden gecombineerd gegeven met VCA Basis en VCA VOL bij elkaar.

Geslaagd

U bent geslaagd als u ongeveer 65% van de vragen juist heeft beantwoord. Voor VCA Basis heeft u 40 die beantwoord moeten worden. Voor elke vraag krijgt u 100 punten en u bent geslaagd als u minimaal 2580 punten heeft gehaald. Voor VCA VOL en VCU VIL zijn dit 70 vragen en 7000 punten en bent u geslaagd als u 4515 punten heeft gehaald. Het VCA diploma is 10 jaar geldig.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina