Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Locatie "Lievendaal" Eindhoven

In de wijk Lievendaal in Eindhoven beschikt in1keerVCA.nl over een VCA cursus locatie in Gemeenschapscentrum Lievendaal centraal gelegen in de wijk. Op deze locatie kunt u terecht voor VCA Basis dagcursus, de VCA VOL dagcursus en de VCU VIL dag cursus. Het Gemeenschapcentrum Lievendaal wordt gebruikt door diverse verenigingen en organisatie zoals een schildersclub, biljartclub, jongerenwerk, muziekvereniging e.d. Een perfecte locatie om ook de VCA basis en VCA VOL cursus te organiseren voor u in uw eigen omgeving, dicht bij u thuis of werk. Op deze locatie is het ook mogelijk om alleen VCA examen te doen al dan niet in combinatie met de VCA basis e-learning of de VCA VOL e-learning.

De omgeving

De VCA cursus locatie in Eindhoven is gelegen in de wijk Lievendaal vlakbij het Philips van Lenneppark. Het Philips van Lenneppark is een "doe park" dat in 1964 door het echtpaar Philips-Van Lennep gechonken is aan de inwoners van Eindhoven. Het park heeft circa 1200 bomen en telt verder bijna 10.000 rozenstruiken. Verder is er een voetbalveld, basketbalveld, tennisbaan en een speeltuin. Ook is er een restaurant en kinderboederij aan de andere zijde van het park. Eindhoven kent van oudsher een grote industriële traditie. Naast Philips en DAF zijn er ook grote werkgevers als ASML en VDL gevestigd die voor veel werkgelegenheid zorgen in de hele regio Eindhoven. Al deze bedrijven vinden veiligheid, gezondheid en millieu belangrijk voor hun medewerkers en kunnen ze daarom naar de VCA dagcursus van in1keerVCA.nl sturen.

VCA incompany

Heeft u meerdere werknemers die hun VCA diploma moeten behalen, dan kunt u ook een VCA incompany cursus overwegen. Wij komen bij u op locatie de VCA cursus geven en het VCA examen wordt ook op uw locatie afgenomen. U hoeft alleen te zorgen voor koffie, thee en een koekje en eventueel een lunch. Wij zorgen voor de rest.

Bereikbaarheid

De VCA cursus locatie in Eindhoven ligt in de driehoek tussen de A2 en de rondweg "de Tilburgseweg". Makkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. Voor onze VCA cursus locatie in Eindhoven zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Komt u met het openbaarvervoer, dan is het vanaf de bushalte aan de Bredalaan 4 minuten lopen naar de VCA Locatie Lievendaal. Iedere 2 tot 10 minuten komt hier een bus of vertrekt hier een bus.

Adres

in1keerVCA.nl
Gemeenschapscentrum Lievendaal
Lievendaalseweg 3
5652 SB Eindhoven

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina