Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Cursus in Utrecht

Woont of werkt u in Utrecht en heeft u een VCA dagcursus nodig? In de provincie Utrecht hebben wij een locatie in De Bilt. Centraal gelegen in de provincie Utrecht en vlakbij de A27 en A28.

HF Witte - in1keerVCA.nl - VCA cursus

Op onze locatie H.F. Witte – Cultuur & Vergadercentrum krijgt u een geheel verzorgde VCA basis dagcursus, VCA VOL dagcursus of VCU VIL dagcursus incl. koffie, thee en lunch. Bij het centrum is voldoende parkeergelegenheid en ook met openbaarvervoeer is dit goed te bereiken.

Waarom een VCA cursus

Als u werkzaam bent in de bouw, industrie, wegenbouw, etc. dan kunt u te maken krijgen met risico's op het gebied van veilig, gezondheid en millieu. U als werkgever of uw werknemer moet voldoende kennis hebben om deze risico's te kunnen beheersen. Daarom is de VCA cursus ontwikkeld. De VCA cursus biedt u inzicht in wetgeving, veilig werken en overleg, veiligheidsregels, preventie etc. Als leidinggevende of ZZP-er volgt u de VCA VOL. Heeft u geen leidinggevende functie, dan kunt u de VCA basis volgen.

VCA Basis in Utrecht

Voor de VCA Basis cursus kunt u bij ons in De Bilt ook terecht. VCA Basis is gericht op degenen die geen ZZP-er of leidinggevende zijn. Om u thuis vast voor te bereiden, ontvangt u ons bij de boeking een e-learning account. Zo kunt u thuis alvast oefenen en u voorbereiden. Tijdens de cursus zal onze instructeur u precies vertellen waar u op moet letten tijdens het VCA examen. Tijdens het examen krijgt u voor VCA basis 40 vragen. Het VCA Basis examen bestaat uit verschillende soorten vragen zoals meerkeuze vragen, ja/nee vragen, vragen met een plaatje en vragen waarbij u items op de juiste plaats moet zetten. Heeft u 26 of meer vragen goed, dan bent u geslaagd. De uitkomst weet u direct. Heeft u de e-learning en de VCA cursus gevolgd, dan heeft u recht op een gratis herexamen. Het VCA basis examen is ook mogelijk als voorleesexamen.

VCA VOL in Utrecht

Voor de VCA VOL kunt u ook in de Bilt terecht. De VCA cursus wordt altijd gecombineerd gegeven. VCA Basis en VCA VOL bij elkaar. Omdat 80% van de cursus overeenkomt is dit goed te doen voor alle cursisten. Ook voor de VCA VOL onvangt u een gratis e-learning zodat u thuis kunt voorbereiden en oefenen. Het examen voor VCA VOL heeft 70 vragen waarvan u er 46 goed moet hebben om te slagen. Ook hier geldt: e-learning volledig afgerond en de dagcursus gevolgd, dan heeft u recht op een gratis herexamen.

Kwaliteit

in1keerVCA.nl scoort hoog als het gaat om tevredenheid. Op Feedbackcompany krijgen wij van de ruim 1000 beoordelingen een cijfer 8,6 en beveelt 98% ons aan. Door onze uitstekende combinatie van e-learning en dagcursus slaagt bijna iedereen in 1 keer. Tevens werken wij alleen met instructeurs die een ruime ervaring hebben op het gebied van VCA cursussen en tevens goede didactische kwaliteiten hebben.

Andere opties

U kunt op alle locaties van ons ook kiezen voor e-learning + examen. U leert dan thuis de lesstof en komt op onze locatie het examen doen. Ook kunt u alleen een examen boeken.

Locatie

Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731 CL De Bilt
www.hfwitte.nl

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina