Goedkoopste aanbieder van Nederland
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

VCA examen afleggen bij in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is landelijk werkende opleider voor VCA cursussen en VCA examens. Meer dan 25 locaties voor VCA dagcursussen en meer dan 80 locaties voor VCA examens.

Wilt u een VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL examen doen dan kunt u bij ons terecht op 1 van de vele locaties in Nederland. Altijd bij u in de buurt een examen locatie om VCA examen af te leggen. in1keerVCA.nl biedt ook VCA examens aan in andere talen. Tijdens het boeken kunt u kiezen voor een andere VCA examentalen. Ook is het mogelijk om voor een VCA voorleesexamen te kiezen bij VCA Basis.

VCA Dagcursus

Wilt u liever goed voorbereid aan het VCA examen starten dan kunt u beter kiezen voor een VCA dagcursus. De VCA dagcursussen worden gegeven voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL.

U maakt aanspreek op een gratis VCA herexamen als u de gratis meegeleverde e-learning helemaal doorlopen heeft en een VCA dagcursus heeft gevolgd.

VCA in-company

Het is bij in1keerVCA.nl ook mogelijk om een dagcursus of examen op uw eigen bedrijfslocatie te organiseren. Deze VCA in-company cursus is hetzelfde als de open inschrijving maar dan in uw eigen omgeving en op uw eigen locatie. Ook het VCA examen wordt afgenomen op uw locatie. De examinator komt naar uw locatie en neemt zelf zijn laptops en router mee zodat de kandidaten hun examen kunnen doen.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina