Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Laden...
Laad meer

VCA examen afleggen bij in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is een landelijk werkende opleider voor VCA cursussen en VCA examens. Meer dan 25 locaties voor VCA dagcursussen en meer dan 80 locaties voor VCA examens.

Wilt u een VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL examen doen, dan kunt u bij ons terecht op 1 van de vele locaties in Nederland. Altijd bij u in de buurt vindt u een examenlocatie om het VCA examen af te leggen. in1keerVCA.nl biedt ook VCA examens aan in andere talen. Tijdens het boeken kunt u kiezen voor een van onze andere VCA examentalen. Ook is het mogelijk om voor een VCA voorleesexamen te kiezen bij VCA Basis.

VCA examentalen

Het VCA Basis examen wordt aangeboden in de volgende talen: Nederlands, Arabisch, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Spaans, Turks, Bulgaars, Kroatisch, Russisch. Het VCA Basis examen duurt 60 minuten of 75 minuten bij het voorleesexamen.

Het VCA Basis groen examen wordt alleen in het Nederlands aangeboden. Het VCA Groen basisexamen duurt 60 minuten.

Het VCA VOL examen wordt aangeboden in de volgende talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans. Het VCA VOL examen duurt 75 minuten.

Het VCU VIL examen wordt aangeboden in de volgende talen: Nederlands en Engels. Het VCU VIL examen duurt 75 minuten.

U maakt aanspraak op een gratis VCA herexamen als u de gratis meegeleverde e-learning helemaal doorlopen heeft en een VCA dagcursus heeft gevolgd.

VCA in-company

Het is bij in1keerVCA.nl ook mogelijk om een dagcursus of examen op uw eigen bedrijfslocatie te organiseren. Deze VCA in-company cursus is hetzelfde als de open inschrijving maar dan in uw eigen omgeving en op uw eigen locatie. Ook het VCA examen wordt afgenomen op uw locatie. De examinator komt naar uw locatie en neemt zelf zijn laptops en router mee, zodat de kandidaten hun examen kunnen doen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina