Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA dagcursus Engels

Volg een VCA VOL of Basis dagcursus incl. examen voor maar € 255,- in Barneveld of Breda. in1keerVCA.nl werkt met ervaren docenten die in uw eigen taal de VCA cursus verzorgen. Tijdens de VCA cursus in het Engels maakt u kennis met de verschillenden veiligheidsaspecten die u moet weten als u in een omgeving werkt met risico's. We behandelen de volgende onderwerpen tijdens de VCA cursus:

  • Voorbereiden, bespreken en inspecteren van de werkzaamheden;
  • Uitvoeren van de werkzaamheden;
  • Beheersen van specifieke gevaren;
  • Beheersen van incidenten en noodsituaties.

Alle onderwerpen waarover u vragen kunt krijgen tijdens het VCA examen krijgen de aandacht tijdens deze VCA training. Uiteraard is er gelegenheid om in het Engels vragen te stellen over de behandelde lesstof.

Examen

Het VCA examen wordt afgenomen door een gecertificeerd examenbureau in uw eigen Engelse taal op een computer. Dit kan zowel voor VCA Basis als voor VCA VOL. Voor het VCA Basis examen moet u 40 vragen beantwoorden, voor VCA VOL moet u 70 vragen beantwoorden. Voor ieder goed antwoord krijgt u 100 punten. Voor VCA Basis moet u minimaal 2580 punten halen en voor VCA VOL moet u minimaal 4515 punten halen om geslaagd te zijn. Voor VCA Basis heeft u een uur de tijd en voor VCA VOL een uur en een kwartier de tijd voor het examen. Na afloop van het examen weet u direct de uitslag. Bent u geslaagd, dan krijgt u het VCA diploma wat 10 jaar geldig is.

Volg de Engelse VCA cursus bij in1keervca.nl

in1keerVCA.nl is een landelijk werkende VCA opleider. Wij bieden alle VCA soorten aan die er zijn. In diverse talen hebben wij ook dagcursussen. Voor e-learning kunt u bij ons terecht in het Engels, Pools en Nederlands. Wij werken altijd met gemotiveerde en getalenteerde instructeurs die maar één doel hebben: U te laten slagen. Dat lukt bij onze dagcursus in 95% van de gevallen. Hiermee behaalt in1keerVCA.nl een hoog slagingspercentage.

 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina