Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

€ 17,50 incl. BTW. Alleen betalen via iDEAL

Direct starten na betaling!


Adresgegevens


120 VCA examenvragen oefenen

Goed voorbereid het VCA examen doen? Oefen dan alvast 120 verschillende vragen voor uw VCA examen. Alle onderwerpen komen langs. Ook de verschillende vraagtypes laten we alvast zien zodat deze ook kunt oefenen. Dit oefenexamen is voor zowel VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL.

Examen

Gelijk een examen erbij boeken dan kijgt u deze vragen erbij voor € 12,10 incl. BTW. Ga naar examen VCA en kies een locatie waar u een examen wilt afleggen. Bij de opties kunt u de 120 vragen erbij boeken met korting!

Leren

U leert hier ook veel van. Om verder te kunnen met de volgende vraag moet u het juiste antwoord ingevuld hebben. Zodoende weet u wat er met de vraag bedoeld wordt en welk antwoord het juist is. Komt u er niet uit dan kunt u altijd de VCA e-learning bij ons boeken. In deze e-learning krijgt vooraf de lesstof en uitleg erbij.

Vraagtypes

Tijdens het examen krijgt u met 5 verschillende vraagsoorten te maken. Zie voor uitleg over de vraagsoorten onze blog "Hoe ziet het VCA examen eruit? Door deze verschillend vraag soorten nu al te oefenen komt u niet voor verassingen te staan bij het examen.

Dagcursus

Heeft u na het oefenen van de vragen toch nog behoefte aan een uitgebreide uitleg van één van onze instructeurs dan kunt u de VCA cursus boeken. Tijdens deze dagcursus met aansluitend het examen verteld onze instructeur u alles wat u moet weten om het examen positief te kunnen afronden. Wij geven deze VCA cursus op meer dan 25 locaties in Nederland. Een dagcursus boekt u altijd incl.een gratis VCA herexamen.