Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

€ 17,50 incl. BTW. Alleen betalen via iDEAL

Direct starten na betaling!


Adresgegevens


120 VCA-examenvragen oefenen

Goed voorbereid het VCA-examen doen? Oefen dan alvast 120 verschillende vragen voor uw VCA-examen. Alle onderwerpen komen langs. Ook de verschillende vraagtypes laten we alvast zien zodat u deze ook kunt oefenen. Dit oefenexamen is voor zowel VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL.

Examen

Als u direct een examen boekt, dan krijgt u deze vragen erbij voor € 17,50 incl. BTW. Ga naar examen VCA en kies een locatie waar u een examen wilt afleggen. Bij de opties kunt u de 120 vragen erbij boeken met korting!

Leren

U leert hier ook veel van. Om verder te kunnen met de volgende vraag moet u het juiste antwoord ingevuld hebben. Zodoende weet u wat er met de vraag bedoeld wordt en welk antwoord de juiste is. Komt u er niet uit, dan kunt u altijd de VCA e-learning bij ons boeken. In deze e-learning krijgt u vooraf de lesstof en uitleg erbij.

Vraagtypes

Tijdens het examen krijgt u met 5 verschillende vraagsoorten te maken. Zie voor uitleg over de vraagsoorten onze blog "Hoe ziet het VCA examen eruit?'' Door deze verschillende vraagsoorten nu al te oefenen, komt u niet voor verassingen te staan bij het examen.

Dagcursus

Heeft u na het oefenen van de vragen toch nog behoefte aan een uitgebreide uitleg van een van onze instructeurs, dan kunt u de VCA-cursus boeken. Tijdens deze dagcursus met aansluitend het examen vertelt onze instructeur u alles wat u moet weten om het examen positief te kunnen afronden. Wij geven deze VCA-cursus op meer dan 25 locaties in Nederland. Een dagcursus boekt u altijd incl. een gratis VCA herexamen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl