E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Locatie Lelystad "Ontmoetingskerk"

In Lelystad gelegen in de Noordoostpolder vlakbij de Markerwaarddijk hebben wij een VCA cursuslocatie in een zaal van de Ontmoetingskerk. Op deze VCA locatie geven wij diverse VCA cursussen zoals VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Alle mogelijkheden die er zijn om het examen te doen bieden wij hier aan. Examens in diverse talen, voorleesexamen en VCA Basis groen examen speciaal voor de groene sector. Bent u vrachtwagenchauffeur en wilt u punten voor uw rijbewijs? U kunt deze VCA cursus ook doen met code 95 zodat u weer 7 punten voor uw vrachtwagenrijbewijs heeft. Heeft u liever dat wij op uw eigen locatie een VCA incompany cursus geven, dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

De omgeving

De Ontmoetingskerk in Lelystad ligt in de Atolwijk, een prachtige woonwijk met veel groen, vlakbij het Multifunctioneel Centrum (MFC) Atolplaza. De ontmoetingskerk is een Protestantse Gemeente die door de weeks zalen verhuurd aan diverse doelgroepen. in1keerVCA.nl maakt graag gebruik van deze mogelijkheid om u dichtbij in uw woon- en/of werkomgeving een VCA Basis of VCA VOL cursuslocatie aan te bieden. De beheerder van de Ontmoetingskerk zorgt voor de koffie, thee en de lunch tijdens de VCA cursus. 

Bereikbaarheid

Onze VCA cursus locatie in Lelystad is goed bereikbaar met de auto of moter vanaf de A6 en met het openbaarvervoer. Rondom de Ontmoetingskerk is voldoende gratis parkeergelegenheid. Komt u met de auto dan kunt u uw navigatie het beste instellen op Geul 1. U komt dan op het naastgelegen parkeerterrein uit. Komt u met het openbaarvervoer dan kunt u gebruik maken van de bus waar op 3 minuten loopafstand op Geulbrug een bushalte is.

Adres

in1keerVCA.nl
Ontmoetingskerk
Schor 4 (voor parkeren navigatie Geul 1)
8224 CM Lelystad

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina