Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Laden...
Laad meer

VCA Basis en VOL met code 95

VCA-training

Bent u vrachtwagen- of buschauffeur en komt u weleens op plaatsen in Nederland waar u een VCA-diploma moet hebben om te kunnen laden of lossen? Dan bent u bij in1keerVCA.nl op het juiste adres. Wilt u zo snel mogelijk een nieuw VCA-VOL- of VCA-Basis diploma behalen met punten voor Code95 / CCV voor uw rijbewijs, dan kunt u bij in1keerVCA.nl prima terecht. Wij bieden VCA in heel Nederland aan op diverse locaties. Wilt u liever op uw eigen bedrijf een VCA cursus met examen en Code95 organiseren, kijk dan op onze VCA incompany cursus pagina.

De in-één-dag-VCA-training van in1keerVCA.nl is de ideale oplossing! Snel, makkelijk, eenvoudig en een hoog slagingspercantage.

U bent van harte welkom op een van onze locaties in Nederland. U krijgt voor deze cursus 7 theorie punten bijgeschreven. Totaal heeft u iedere vijf jaar 35 punten nodig waarvan 28 theorie en 7 praktijk punten. Met deze 35 punten kunt u uw rijbewijs geldig houden.

De kosten voor code 95 zijn € 55,- p.p. en kunt u als optie aangeven bij uw bestelling.

Als de examens met succes zijn afgerond, zijn al uw medewerkers weer 10 jaar voorzien van een B-VCA of VOL-VCA diploma.

in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is een landelijke VCA opleider met diverse locaties in heel Nederland. Speciaal voor de transportsector zorgen wij ervoor dat uw chauffeurs op een makkelijke manier hun theoriepunten voor hun rijbewijs kunnen halen. Of u nu wel of niet slaagt, u krijgt altijd de 7 punten bijgeschreven als u de VCA Basis dagcursus of de VCA VOL dagcursus heeft gevolgd. En bij ons krijgt u altijd een gratis herexamen als u de e-learning voltooid en de dagcursus gevolgd heeft.

Vrachtwagenrijbewijs

Om uw vrachtwagenrijbewijs geldig te houden, dient u elke 5 jaar 35 punten te halen. 28 punten zijn theorie punten en 7 punten zijn praktijkpunten. Als u een VCA dagcursus en VCA examen doet op één van de vele locaties van in1keerVCA.nl, heeft u op een makkelijke manier alweer 7 punten erbij en kunt u op iedere bouwplaats waar een VCA diploma gevraagd wordt laden en lossen. En dat is wel zo handig. Al vele chauffeurs en transportondernemingen maakten gebruik van in1keerVCA.nl om hun chauffeurs bij te scholen.

van Reenen Transport - VCA cursus - in1keerVCA.nl

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina