Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus met voorleesexamen

Heeft u dyslexie, moeite met begrijpend lezen of moeite met een computer? Schaam u niet! Hier hebben meer mensen last van. Speciaal voor deze mensen hebben we het voorleesexamen. Het voorleesexamen is alleen mogelijk bij een VCA Basis examen. Voor VCA VOL examen en het VCU VIL examen is een voorleesexamen niet mogelijk. Wij raden u altijd aan om de VCA dagcursus te volgen zodat u voldoende kennis overgedragen krijgt om in 1 keer te kunnen slagen.

Voordelen VCA-voorleesexamen

Door middel van een koptelefoon en laptop worden de vragen en antwoorden aan u voorgelezen. U kunt de vragen en antwoorden uiteraard ook gewoon lezen en bent niet verplicht alles te laten voorlezen.
In plaats van 60 minuten heeft u 75 minuten de tijd voor het examen. Neem dus de tijd om alles goed te lezen en te beluisteren als u een voorleesexamen heeft.

Hoe werkt het

Door op de play knop te drukken worden de vragen en antwoorden van het VCA examen voorgelezen. Dit kunt u onbeperkt herhalen

Voorleesexamen VCA - in1keerVCA.nl - VCA Basis

Tijdens het afspelen ziet u waar u bent. De regel die afspeelt wordt groen en het woord wordt blauw.

Als u het juiste antwoord(en) weet, kunt u dit met de muis aanklikken.

Waar kunt u dit examen doen

Het VCA voorleesexamen kunt u op alle locaties van ons boeken. De examinator neemt laptops en koptelefoons mee en zorgt ervoor dat u ongestoord het voorleesexamen kunt doen. Heeft u alle vragen beantwoord, dan klikt u op afsluiten en heeft u direct de uitslag.

VCA VOL

Voor VCA VOL is er helaas geen voorleesexamen beschikbaar. VCA infra gaat er hierbij vanuit dat u zelfstandig kunt lezen als ZZP-er of leidinggevende. Wij adviseren u wel om de tijd te nemen voor het examen. U heeft 75 minuten voor dit examen en deze mag u volledig benutten. Volg onze VCA VOL dagcursus zodat de instructeur u voldoende tips kan geven om toch te kunnen slagen.

Heeft u nog vragen over het voorleesexamen, neem dan contact met ons op.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina