Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Speciaal voor ZZP-ers

Onze VCA VOL cursus is speciaal bedoeld voor ZZP-ers. Als een bedrijf wat u inleend VCA gecertificeerd is heeft u VCA VOL nodig.

In heel Nederland bieden wij onze VCA cursus aan. Ook op zaterdag!

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Werkt u als zzp'er in de bouw?

Haal dan uw VOL-VCA-diploma!

 

Waarom VCA?

Waarom zou u als zzp'er uw VCA-diploma behalen? Omdat u geen opdrachten mis wilt lopen! Bij veel opdrachtgevers is een VCA-diploma tegenwoordig een vereiste. Van zzp'ers wordt vaak zelfs verwacht dat zij een VOL-VCA-diploma behaald hebben. Dit is ook een eis vanuit de VCA bedrijfscertificering. Als u de theorie van de VCA kent, bent u weer helemaal op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften. Wanneer u een VCA-diploma in uw bezit heeft, laat u dus zien dat u veilig én milieubewust kunt werken.

VOL-VCA staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Omdat u als zzp'er geen baas boven u heeft en u waarschijnlijk soms personeel inhuurt, is het belangrijk dat u dit diploma behaalt.

 

VCA-diploma behalen

Bij in1keerVCA.nl kunt u uw diploma op verschillende manieren en op verschillende locaties behalen. U kunt een VCA VOL dagcursus volgen en dan aan het einde van de dag direct examen doen. De instructeur neemt op die dag alle theorie met u door, zodat u zeker weet dat u goed voorbereid bent op het examen. Als u kiest voor de dagcursus krijgt u van ons ook een e-learningaccount, zodat u van tevoren alvast de theorie door kunt nemen.

Denkt u dat u geen dagcursus nodig hebt of vindt u het niet fijn om in groepsverband te leren? Kies dan voor onze optie: alleen examen. Ook dan krijgt u van ons een e-learningaccount, zodat u in uw eigen tempo en op uw eigen tijd de theorie kunt leren.

 

Waarom is In1keerVCA de beste keuze?

✔ Deskundige instructeurs

✔ Dagcursus inclusief koffie, thee en lunch

✔ Gratis taart bij 0 fout op het examen*

✔ Gratis herkansing**

✔ E-learningaccount om vooraf de theorie alvast door te nemen

✔ Op diverse locaties in Nederland

✔ Geslaagd? Dan krijgt u een diploma van het CBEX en een pasje van in1keerVCA.nl

  • * Geldt alleen voor de dagcursus.

  • ** Het gratis herexamen geldt alleen als u het volledige e-learningprogramma doorlopen heeft en de toetsen positief heeft afgerond!

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina